Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

ZTE – Puskás Akadémia Tippmix Tippek – április 26. 20:00

ZTE – Puskás Akadémia Tippmix Tippek – április 26. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kilencszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Puskás Akadémia csapatának kedvez (9:8).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a ZTE stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Puskás Akadémia csapatának kedvez (7:6).

Az elmúlt fél évben a ZTE négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Puskás Akadémia háromszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a ZTE sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a ZTE 3 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Puskás Akadémia pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján a Puskás Akadémia szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a ZTE olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár, a Diósgyőr vagy a Kecskeméti TE. A Puskás Akadémia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Újpest, a Mezőkövesd vagy a Kisvárda. A ZTE erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a ZTE olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Debreceni VSC, a Ferencváros vagy a Crvena Zvezda. A Puskás Akadémia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Paks, a Debreceni VSC vagy a Fehérvár. A ZTE csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top