Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Eleged van a pénzveszítésből
a fogadásokban?

Válj INGYEN VIP KLUB taggá és ezáltal exklúzív tippeket fogsz kapni profi tippadó csapattól, akinek sikerrátája 88%! Az ország legjobb és legtapasztaltabb tippadóinak és fogadóinak a kizárolagos Klubja vár téged is, hogy VIP tag legyél és élvezd az ebből adódó előnyöket. 

online fogadási, fogadási oldalak

VIP Klub előnyők

Az TippmixPro Tippek közösséget 2016-ban indítottuk a sportfogadások iránti szenvedélyből. Kezdetben hobby volt két barát számára, de idővel az TippmixPro Tippek közösség remek fejlődésen ment keresztül, és ma jogosan tekintik Magyarország legjobb tippadó és fogadó közösségének.

Naponta több ezer fogadó látogatja meg oldalunkat, hogy tippjeinkből és az általunk játszott szelvényekből inspirálódva sok pénzt nyerjenek fogadásokból. Két és fél éven keresztül a legkeményebb tornákat szerveztük, szuper készpénz nyereményekkel. Mi voltunk az elsők, akik olyan kihívásokat és rovatokat indítottunk, melyeket később más weboldalat is átvettek. Mindig mi adtuk a hangot, mindig egy lépéssel a többiek előtt voltunk.

Az utóbbi két és fél évben bebizonyitottuk, hogy mi vagyunk a LEGJOBBAK. És nem állunk meg itt! Eljött a pillanat, hogy megtegyük a következő lépést előre, így elindítjuk a VIP INGYEN TIPPEK közösséget. Az ország legjobb és legtapasztaltabb tippadóinak és fogadóinak a kizárolagos Klubja vár téged is, hogy VIP tag legyél és élvezd az ebből adódó előnyöket.

1 x napi szelvény naponta

Az TippmixPro Tippek tippadói minden vIP tagnak naponta a nap legjobb meccseiből álló szelvényt ajánlanak. * A napi szelvényt a meccsek előtti nap éjfélig kapod meg. Például: 1.-én hozzáférsz a 2.-i napi szelvényhez.

1 X EXKLÚZÍV TIPP NAPONTA

Tippadóink kiválasztanak egy foci vagy tenisz meccset és bemutatják: a csapatok/játékosok statisztikáit, ezek formáját, az előző eredményiket, fogadási tippet és ennek érvét, és a legjobb szorzóval rendelkező fogadóirodát!

EXKLÚZÍV BÓNUSZOK A LEGJOBB MAGYARORSZÁGI FOGADÓIRODÁKNÁL

Minden fogadó mepróbálja kiválasztani a piacon található legjobb ajánlatot, ezért a VIP tagjainknak exklúzív ajánlatokat ajánlunk a portfóliónkban szereplő fogadóirodák egyikénél való regisztrálás esetén! A legnagyobb jelenlegi regisztrálás bónusz eléri a +50.000 HOF-ot + freebet! A legnagyobb magyarországi fogadóirodákkal ápolt kiváló együttműkődésnek köszönhetően, ezek havonta exklúzív bónuszokat ajánlanak VIP tagjainknak, olyan bónuszokat, melyek nem

VIP TAGOK FACEBOOK CSOPORTJÁHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS

Az exklúzív VIP tagok számára létrehozott Facebook csoportunkban több száz fogadóval beszélgethetsz. Konzultálhatsz velük egy adott fogadás kapcsán, tanulhatsz új stratégiákat, láthatod más fogadók tippjeit.

Hogyan válj VIP taggá

Iratkozz fel bármelyik általunk ajánlott fogadóirodánál (figyelem, csak akkor érvényes regisztrációd, ha a mi oldalunkon található linkek valamelyikére kattintasz), fizess be legalább 10.000 forintot és küldj egy képernyőfotót az [email protected] címre, így automatikusan bekerülsz VIP klubunkba.

Az általad választott fogadóirodánál befizetett összeg a saját számládon marad és úgy használod fel azt, ahogy kedved tartja. A VIP tagoknak ajánlott tippekért cserébe csapatunk nem fogad el és SOHA NEM IS FOG PÉNZT KÉRNI! Nincs mit veszítened, hiszen nem fizetsz a VIP tippjeinkért és miután ezen az oldalon böngészel, azt jelenti, hogy olyan online fogadóirodát keresel, amelyiknél szívesen regisztrálnál. Tehát, ha a mi oldalunkon keresztül regisztrálsz, nemcsak a legmagasabb bónuszt kapod, hanem ingyenes napi tippeket is, amelyek sikerrátája 90%! kell ennél több?

Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád, katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.

sportfogadási oldalaSportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalakak a legjobb szorzókkal

100% AKÁR 20.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

120% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
sportfogadási oldalak a legjobb szorzókkal, Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 52.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
sportfogadási oldalak a legjobb szorzókkal, Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

120% AKÁR 50.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

100% AKÁR 50.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

100% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

NEM fizetnek nekünk azért, hogy rossz tippeket küldjünk, amelyekkel veszíthettek! NEM fizetnek az oldalunkon található fogadóirodák azért, hogy jó elemzéseket írjunk róluk vagy, hogy felkerüljenek a listánkra! Nem nyerünk semmit azzal, ha te feliratkozol és veszítesz, mint a legtöbb hasonló oldal Magyarországon!

22 professzionális fogadóból áll csapatunk és ahogy azt az oldalunkon is láthatod, több. Mint 6 éve kínálunk INGYENES tippeket látogatóinknak. A csapatunk munkájának és az oldal fenntartásának költségeit kizárólag a honlapunk forgalmából generált jövedelemből fedezzük! Az az érdekünk, hogy jó tippeket adjunk és segítsünk, hogy nyerj, azért, hogy visszalátogass oldalunkra és továbbra is elolvasd cikkeinket!

Scroll to Top