Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Kézilabda Fogadás – Sportogadás útmutató

A kézilabda leginkább Európában számít népszerű sportágnak, de ez nem jelenti azt, hogy más földrészeken ne vetette volna meg a lábát.
A játék szabályai nem bonyolultak, könnyen elsajátíthatók, főleg kézilabda fogadás közben! Elvégre ahhoz, hogy a legjobb oddsok közül a neked megfelelőket válaszd ki, tisztában kell lenned az egyes klubok és válogatottak erejével, amelyről a saját szemeddel érdemes meggyőződni.

A sportág csúcsa az Európa- és a világbajnokság, valamint a Bajnokok Ligája, amelyben az öreg kontinens legjobb csapatai mérik össze erejüket.

Kézilabda fogadás

Több fogadástípus is elérhető, ám mielőtt alaposabban beleásnánk magunkat a kézilabda fogadás variációba, következzen egy rövid szabályismertető.

Egy kézilabda mérkőzés során, két 6+1 fős csapat játszik egymás ellen egy 40×20 méteres pályán. A meccset az a csapat nyeri meg, amelyik több gólt lő, ha egyenlő számú gól születik, a találkozó döntetlennel ér véget. A cserejátékosok a kispadon ülnek, egy mérkőzésen akárhány cserét végre lehet hajtani, egyszerre akár 7 mezőnyjátékos is a pályán lehet, ám ilyenkor a kapust le kell cserélni, labdavesztés esetén pedig az üres kapuba lőhet gólt az ellenfél.

A labdát csak kézzel szabad dobni, lábbal tilos beleérni, kivéve a kapusoknak, akik minden testrészükkel háríthatnak. Minden mérkőzést két egyenrangú játékvezető dirigál, az összecsapás két 30 perces félidőből áll, amelyek között 10 vagy 15 perc szünet van: a bírók bizonyos esetekben megállíthatják (sőt, néha kötelező megállítaniuk) az órát, ilyen szempontból a kézilabda nagyban különbözik mondjuk a labdarúgástól, ahol a játékrész végi hosszabbítással kompenzálják az elvesztegetett perceket. A kézilabdában a félidők végén sosincs ráadás.

A posztok nevei így hangzanak: kapus, jobbszélső, jobbátlövő, irányító, balátlövő, balszélső, beálló. Nem számít külön posztnak, de a legjobb csapatok általában rendelkeznek olyan játékossal, aki csak védekezésnél van fent a pályán. A védekező specialista eredeti posztja általában átlövő vagy beálló.

Kézilabda fogadás – Mérkőzés fogadás

A kézilabda fogadás leggyakoribb fajtája a sima mérkőzés fogadás, amikor egy adott összecsapás végkimenetelét tippeled meg. A kézilabdában három lehetséges végeredmény van: győzelem, döntetlen és vereség. Éppen ezért, a fogadás ezen fajtáját néha 1X2 fogadásnak is nevezik, mivel a három lehetséges kimenetel egyikére teszel pénzt: a hazai csapat győzelmére (1), döntetlenre (X), vagy a vendég csapat sikerére (2).

Ez a fogadástípus minden kézilabdával kapcsolatos sportfogadás alapja, hiszen a fogadók általában a meccs végeredményét próbálják meg eltalálni.

Kézilabda fogadás – Hendikep fogadás

Az online sportfogadás és a kézilabda fogadás rajongói bizonyosan hallottak már a hendikep fogadásról, amely szintén egy nagyon népszerű fogadástípus. A hendikep fogadás során, a bukmékerek a gyengébb csapatnak gólelőnyt adnak a mérkőzés kezdete előtt, melyet aztán a végeredményhez számolnak hozzá.

Például, ha arra fogadsz, hogy a Telekom Veszprém -13,5-es hendikeppel kezdi a Csurgói KK elleni mérkőzést, akkor az Veszprémnek legalább tizennégy góllal kell nyernie, hogy a fogadásod sikeres legyen és megkapd a pénzed.

Kézilabda fogadás – Alatt/felett fogadás

Az alatt/felett fogadás szintén nagyon népszerű a kézilabda fogadás berkein belül is. Ilyenkor nincs más dolgod, mint megtippelni a találkozó várható gólszámát: például, ha arra fogadsz, hogy a Telekom Veszprém-Csurgói KK találkozón 62,5 gólnál több esik majd, akkor a 63. találat pillanatában megnyerted a fogadást, ha viszont a csapatok nem érik el a 63 gólos álomhatárt: sajnos veszítettél…

Kézilabda fogadás – Bajnokságok, tornák győztesei

Az Unibet játékosai előszeretettel tippelnek a különböző válogatott tornák, nemzeti bajnokságok vagy a Bajnokok Ligája győztesére, méghozzá az úgynevezett hosszútávú fogadások keretein belül. Ezek óriási téttel bíró fogadások, az oddsok folyamatosan változnak a szezon során, vagyis ki kell várni a megfelelő pillanatot.

Persze, sohasem könnyű megjósolni a végső győztes csapatot, de éppen ezért, a nyeremény is jóval nagyobb, ha sikerrel jársz. Arról már nem is beszélve, hogy lesz még egy plusz okod, hogy megnézd a kedvenc csapataid mérkőzéseit.

Élő kézilabda fogadás és élő közvetítés

Az élő sportfogadás az online sportfogadás egyik legizgalmasabb szegmense, hiszen a mérkőzés ideje alatt folyamatosan új téteket helyezhetsz el, méghozzá a találkozó alakulásának megfelelően. Arról nem is beszélve, hogy az élő fogadás közben rengeteg dolgot megtudsz az adott csapatok kvalitásairól, így legközelebb már látatlanban is könnyebben fogadhatsz majd rájuk vagy éppen ellenük.

A legjobb online Kézilabda fogadási oldalak Magyarországon 2023-ben

Örülsz, hogy megvan a jegyed a Tippmixre? Fogadtál 10.000Ft-ot arra, hogy Kamerun nyer Brazília ellen a Tippmix által kínált 7.50-es szorzóval? Gratulálunk! 75.000 Ft profitot értél el …de ha ezt a tippet az 22betnél játszottad volna, akkor 9-es oddsot kaptál volna! Tehát elvesztettél plusz 20.000Ft-ot, amit most a zsebedben tarthatnál! Ezért rendkívül fontosak az oddsok, és ezért érdemes mindig azoknál az online fogadóirodáknál fogadni, amelyek a legnagyobb profitot hozhatják, ha a fogadásod nyer.

Most ne gondoljatok arra, hogy tényleg az összes Magyarországon működő sportfogadási oldalon van fiókom, közel sem. 3 sportfogadási oldalra koncentrálok, azokra melyeknél úgy gondolom, hogy a szorzók jók és emellett minőségi szolgáltatásokat is nyújtanak (stabil oldal, gazdag kínálat a sportok terén, jól működő élő fogadási felület, élő chates vevőszolgálat stb.). A fentieket figyelembe véve lássuk melyek azok az irodák, amelyeknél jók a szorzók és én ajánlom őket.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - Kézilabda FOGADÁS A 22BET-NÉL

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

A 22Bet sportfogadási platformot a fogadási limitek teszik vonzóvá mind az alkalmi játékosok, mind a nagy nyereményeket keresők számára. A minimális tétek 0,20 eurónál kezdődnek, így ideális még azok számára is, akik minden fillérre figyelnek, amikor online fogadnak.

Másrészt, ha te olyan játékos vagy, aki szeret nagy összegben fogadni és hatalmas nyereményeket elérni, a 22Bet 600.000 eurós maximális nyereményhatárt kínál, ami olyan összeg, amelyet csak nagyon kevés sportfogadási oldal tud elérni. Ezek a limitek teszik a 22Bet-et az egyik legjobb fogadási oldallá a világ minden tájáról érkező játékosok számára.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - Kézilabda FOGADÁS A 20BET-NÉL

✅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✅ Gyors kifizetések, rengeteg be és kifizetési eszközök
✅ Különféle fogadási piacok
✅ Sportfogadás Bónusz akár 35.000Ft

A 20Bet minden népszerű sportágra és versenyre kínál fogadásokat. A kézilabda fogadás terén az 20bet jobb oddsokat kínál, mint a hazánkban a játékosok számára elérhető több mint 20 sportfogadó iroda 85%-a. A Tippmixpro-hoz képest az 20bet legalább 20-30%-kal magasabb oddsokat kínál, így sokkal jobb választás!

Élő közvetítés a 20betnél – elérhető ez a funkció? Igen, a 20Bet Magyarország -nál a fogadók számos eseményt valós időben követhetnek, de ez a funkció csak azok számára elérhető, akik rendelkeznek számlával. Az élő közvetítések eléréséhez a fogadási lehetőségek média részében a TV feliratra kell kattintanod.

Money Management

A pénzkezelés az egyik kulcsa a sportfogadásoknak. Ajánlott megtervezni a költségvetésünket még mielőtt fogadnánk, mert így nyugodtabbak leszünk. Ha fogadás közben határozod meg az erre szánt pénzt és a tét nagyságát, lehet, hogy az adrenalin miatt több pénzt szánsz egy fogadásra, mint normálisan tennéd. Ugyanakkor sokkal jobban kiteszed magad annak, hogy azért játssz, hogy visszaszerezd veszteségeid és mind tudjuk, hogy ez a legkönnyebb módja annak, hogy rövid időn belül jelentős összegeket veszítsünk.

Eloszthatod mondjuk két felé a fogadásokat: magas és alacsony kockázatú fogadások. A pénzed legnagyobb részét a biztosabb fogadásokba kellene fektetned, míg a rizikósabb tippeket kisebb összegekkel megjátszani. Ha egy hasonló tervet követsz, egészen biztos, hogy nem gazdagodsz meg egyik pillanatról a másikra, de jelentősen növeled az esélyét, hogy a nap végén pluszban legyél, ami hosszú távon folyamatos bevételeket eredményezhet. Így gondolkodnak a profi fogadók is.

Kézilabda fogadás: milyen stratégiát kövess a nyereségek növelésére?

Csapatunk az idők folyamán hangsúlyt fektetett a különböző stratégiákra, melyeket alkalmazni lehet a sportfogadásokra és növelik esélyeinket. Oldalunkon találtok egy gyűjteményt ebben a témában. Az elmúlt 15 év legjobb stratégiáit megtaláljátok, előnyökkel és hátrányokkal, ugyanakkor tanácsokkal is, melyek segítenek, hogy a legjobban kihasználjátok azokat. Íme néhány hasznos cikk a fogadási stratégiákról, melyeket mindenkinek ajánlott elolvasnia!
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top