Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

A legjobb FOGADÁSI OLDALAK - Exkluzív bónuszok - Fogadási útmutató

Fogadási oldalak listája es az legjobb online fogadási magyarországon. Ha ide érkeztél, valószínűleg a legjobb magyarországi fogadási oldalak keresésében vagy! Kiválasztottuk a 6 legjobb, jelenleg Magyarországon működő online fogadóirodát, valamint az általuk kínált EXKLUZÍV fogadási bónuszokat új számlanyitáskor.

5/5
online fogadási, fogadási oldalak

Fogadási oldalak Listája 2024 - online fogadási

9.6

Értékelés

4.8/5

22BET SPORTFOGADÁS

100% akár

35.000FT

9.6

Értékelés

4.8/5

UNIBET SPORTFOGADÁS

100% akár

20.000FT

9.4

Értékelés

4.8/5

20BET SPORTFOGADÁS

100% akár

35.000FT

9.4

Értékelés

4.8/5

IVIBET SPORTFOGADÁS

100% akár

52.000FT

9.4

Értékelés

4.8/5

CAMPOET SPORTFOGADÁS

120% akár

50.000FT

9.4

Értékelés

4.8/5

ZULABET SPORTFOGADÁS

100% akár

50.000FT

9.3

Értékelés

4.8/5

RABONA SPORTFOGADÁS

120% akár

35.000FT

9.2

Értékelés

4.8/5

1BET SPORTFOGADÁS

100% akár

40.000FT

9.2

Értékelés

4.8/5

BETINIA SPORTFOGADÁS

100% akár

35.000FT

9.2

Értékelés

4.8/5

LIBRABET SPORTFOGADÁS

100% akár

50.000FT

Legjobb online Fogadási oldalak Magyarországon

A megfelelő sportfogadóirodák weboldalainak kiválasztása fárasztó és zavaros munka lehet. Csapatunk tesztelte és összehasonlította az összes ismert és megbízható magyarországi fogadási oldalt, és miután elemeztük az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a regisztrációs ajánlatok, oddsok, promóciók és egyéb tényezők, összeállítottuk a legjobb online fogadási oldalak listájá. 

Szánj időt, elemezd a táblázatot, hasonlítsd össze és válaszd ki a legjobb fogadási oldalak. Az ajánlatokra Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak, amelyeket érdemes elolvasni.

Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

Légalis ONLINE Fogadási oldalak Magyarországon

A megfelelő sportfogadóirodák weboldalainak kiválasztása fárasztó és zavaros munka lehet. Csapatunk tesztelte és összehasonlította az összes ismert és megbízható magyarországi fogadási oldalt, és miután elemeztük az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a regisztrációs ajánlatok, oddsok, promóciók és egyéb tényezők, összeállítottuk a legjobb online sportfogadási oldalak listájá. Szánj időt, elemezd a táblázatot, hasonlítsd össze és válaszd ki a legjobb fogadási oldalt. Az ajánlatokra Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak, amelyeket érdemes elolvasni.

A legjobb magyarországi online fogadási oldalak kiválasztása néha kissé durva lehet, mivel nem mindannyian pontosan ugyanazt a fogadási élményt keressük. Ráadásul, ha profi fogadóként szeretnél tevékenykedni, akkor több számlát kell nyitnod párhuzamosan, hogy kihasználhasd az egyes sportfogadási oldalak által kiemelkedőnek tartott részleteket. Ezért említjük többször is, hogy a választások szubjektívek lesznek. Ezen az oldalon bizonyos paraméterek összesítése alapján értékeljük a sportfogadási oldalak, de külön oldalakat is találsz a legjobb nemzetközi sportfogadóirodákról, az élő sportfogadási oldalakról, a cash outról vagy akár a legjobb sportfogadási alkalmazásokról.

online foci fogadási oldalak Magyarországon 2023-ben

Vannak olyan online fogadaśi oldalak, amelyek bizonyos mérkőzésekre több száz különböző fogadási opciót kínálnak, ezért egészen biztos, hogy megtalálod a számodra megfelelőt. Ugyanakkor tudnod kell, hogy nem mindenik fogadóiroda kínálja ugyanazokat a lehetőségeket. Van, ahol megtalálod a kínálatban a szögleteket, lapokat vagy öngólokat, másoknál inkább a büntetőkre fogadhatsz.

A példák sorát még folytathatnánk. A fentiek miatt nem rossz ötlet, ha egyszerre több irodánál is van fiókod. Így nem csak a legmagasabb szorzó mellett fogadhatsz minden alkalommal, de megtalálod az épp számodra érdekes lehetőségeket is. 

Hol fogadjunk futballra? Íme a legjobb online fogadási oldalák, ahol focira fogadhatsz! Kezdésből azt javaslom, hogy ezen irodák egyikénél vagy többnél játssz, hiszen amiket az Tippmixpro Tippek csapat ajánl, azok mind komoly, megbízható irodák, minőségi szolgáltatásokkal.

LEGJOBB ONLINE FOGADÁSI OLDALAK: UNIBET

Cash Out funkció!
Magyar felület és ügyfélszolgálat
Exkluzív Freebet 3500Ft
Unibet TV élő sport közvetítések
A legjobb platform az élő fogadásokhoz
Rendkívül komoly és tisztességes kifizetések

Az Unibet a világ egyik vezető fogadási oldala, amely a fogadási, kaszinó- és pókerválaszték széles skáláját kínálja. A futball, tenisz és jégkorong mellett az Unibet számos sportágra, valamint szórakoztató és politikai eseményekre is fogadhatsz. 

LEGJOBB ONLINE FOGADÁSI OLDALAK: 22BET 

Minimális befizetés 320 Ft.
Gyors kifizetések
Élő sportesemény közvetítés
Sportfogadás Bonusz 100% akár 35.000HUF

A 22bet már több mint 5 éve létezik, és sikerült a világ egyik legnépszerűbb fogadóirodájává válnia. Bizonyára sehol máshol nem találsz annyi befizetési és kifizetési módszert, mint a 22bet-nél! Ezenkívül az azonnali kifizetések, a magas fogadási limitek és a rendkívül jó esélyek olyan további előnyök, amelyek még a legigényesebb fogadóknak is tetszenek.

LEGJOBB ONLINE FOGADÁSI OLDALAK: IVIBET 

Kriptovaluták és számos más fizetési mód elfogadása
Magyar felület és ügyfélszolgálat
Gyors kifizetések
Több, mint 200 típusú fogadás
Gazdag kínálat és jó szorzók
Versenyképes foci odds

A 93% feletti élő fogadási kifizetéssel a Ivibet a nagyon jó élő fogadási élményt nyújtó sportfogadóirodák felső 5%-ába tartozik. Minden hónapban több mint 25 000 eseményre fogadhatsz élőben, több száz piaccal, beleértve a szögleteket, lapokat és büntetőket is.

LEGJOBB ONLINE FOGADÁSI OLDALAK: 20BET 

Cash Out funkció
Magyar felület és ügyfélszolgálat
Gyors kifizetések, rengeteg be és kifizetési eszközök
Különféle fogadási piacok
Gazdag kínálat és jó szorzók

Előrejelzések, a 20bet egyedülálló funkciója! Ezzel a funkcióval meg kell tippelned néhány mérkőzés eredményét, és ha helyesen tippelsz, bónuszt kapsz. Az 1000 eurós bónusz megszerzéséhez tíz eredményt kell helyesen megjósolnod. Ha csak nyolc mérkőzés kimenetelét jósoltad meg, 50 eurós ingyenes fogadási ajánlatot kapsz.

LEGJOBB ONLINE FOGADÁSI OLDALAK: RABONA 

✓ Rendkívül vonzó VIP program
✓ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✓ Exkluzív 100%-os bónusz 35.000Ft-ig
✓ Versenyképes futball odds
✓ Kriptovaluták és számos más fizetési mód elfogadása

Az esélyek hasonlóak a 22bet, a Campobet és a Zulabet által kínáltakhoz. A teljes kifizetés a labdarúgás esetében 95,04%. Több száz labdarúgó piacra fogadhatsz, beleértve a lapokat, szögleteket, játékosokat, gólok percét stb. A kosárlabda szintén számos piacot kínál, és a kosárlabda kifizetése 94,4%. 

LEGJOBB ONLINE FOGADÁSI OLDALAK: 1BET 

Több, mint 200 típusú fogadás
Magyar felület és ügyfélszolgálat
Exkluzív 120%-os bónusz 50.000Ft-ig
Rendkívül vonzó VIP program
Gyors kifizetések

Az egyes sportágakon belül körülbelül 100-150 piac létezik. Más ázsiai sportfogadóirodákhoz hasonlóan a potenciális kifizetések is igen magas számokat érnek el, és az ázsiai hendikepek minden futballmeccsre kínálnak. A labdarúgás esetében a kifizetés 96%-os, de a tenisz és a kosárlabda esetében kissé csökken, ahol a kifizetési arány 94% körül van.

A legjobb ONLINE fogadási oldalak által kínált előnyök

A legjobb magyarországi online fogadási oldalak barátságos környezetet, jó esélyeket és értékes promóciókat kínálnak a fogadóknak. Azonban van egy másik előnyük is az olyan hagyományos sportfogadó irodákkal szemben, mint a Tippmix vagy a kevésbé fejlett online sportfogadási oldalak. A legjobb fogadási oldalak másik gyakori előnye, de nem mindenhol megtalálható, a fogadási szolgáltatáshoz tartozó kiegészítő opciók sora. Az online kaszinók, bingójátékok, póker, nyerőgépek és még sok más elérhető a fogadók számára, mindössze néhány kattintással. Gyakran kínálnak további bónuszokat és promóciókat is a kezdetekkor.

Íme, néhány a legfontosabb funkciók közül, amelyeket a legjobb fogadási oldalakon talál, de a kisebbeknél nehezebben találhat:

Játékidőn belüli fogadások

Az online fogadások talán legfontosabb újítása, a játékidőn belüli fogadások lehetővé teszik a fogadók számára, hogy fogadásokat tegyenek mindenre, ami valós időben történik.Ajánlott fogadási oldalak: Unibet és 22bet

Cash Out

Az egyedi cash out funkciónak köszönhetően lehetőséged nyílik arra, hogy kivedd az aktuális téted egy részét, még mielőtt a játék kimenetele eldőlne. Ezáltal biztosíthatod a nyereményed egy részét, vagy minimalizálhatod a veszteségeket.

Például: Tegyük fel, hogy 10 font élő fogadást tettél meg a Manchester United győzelmére az Arsenal csapata ellen, melynek oddsa 1/1 volt. Egy győztes tét esetén a kifizetés így 20 font lett volna. A Manchester 1-0-ra vezet, az Arsenal azonban uralja a játékot, és 20 perccel a meccs vége előtt elkezd a gólszerzésre törekedni. A kiegyenlítő gól elkerülhetetlennek látszik, a téted pedig bizonytalanná válik. A Cash out funkcióval lehetőséged nyílik arra, hogy a tétet egy visszafizetéssel biztosítsd. Így például 16 fontot veszel ki az élő fogadásból ahelyett, hogy kivárnád a meccs végeredményét és bevállalnál egy potenciális veszteséget. Ajánlott fogadási oldalak: Unibet

Élő közvetítés

A magyarországi fogadási oldalak számos sportesemény szervezőjével kötöttek megállapodást, a lóversenyektől kezdve az ökölvívásig, a labdarúgásig és más sportágakig, és a regisztrált felhasználóknak lehetőséget biztosítanak arra, hogy ezeket az eseményeket ingyenesen élőben nézzék. Az adások mobileszközökön vagy táblagépeken is elérhetők.Ajánlott fogadási oldalak: Unibet

Acca biztosítás

Az összes nagy oldal ACCA biztosítást vagy pénzvisszafizetési garanciát kínál arra az esetre, ha csak egy mérkőzést is kihagyna a 3+ sporteseményre szóló jegyén.Ajánlott fogadási oldalak: 20bet

Garantáltan a legjobb esélyek

A magyarország legjobb fogadási oldalak ei gyakran büszkék arra, hogy a legjobb esélyeket kínálják bizonyos eseményekre. Ha bármely más magyarországi sportfogadóirodánál jobb esélyt találsz, akkor ők pótolják a különbséget.Ajánlott fogadási oldalak: Unibet

Mobilfogadás

Az online fogadás legfontosabb és legjelentősebb előnye, hogy bárhol és bármikor elérhető. Ahelyett, hogy esőben vagy éppen munkaidőben kellene a Tippmixhez menned, a mobilfogadás mindig csak néhány képernyőérintésre van! Ajánlott fogadási oldalak: ivibet

Mit kell kötelező módon tudni, mielőtt és miután számlát nyitsz egy online fogadási oldalak?

A következő sorokban nem fogunk érvek nélküli elméleti dolgokat írni a legjobb online fogadási oldalak, hiszen nem szeretnénk befolyásolni Téged a legjobb sportfogadóiroda kiválasztásában. Mi csak azt szeretnénk, hogy gyakorlati szempontból 100%-ban tájékozott legyél, mielőtt meghozod a legjobb döntést a kockázati profilodnak és fogadási stratégiádnak leginkább megfelelő sportfogadóirodáról. 

Biztosítunk Téged, hogy mindent megteszünk az irántad tanusított őszinteségünk és objektivitásunk megőrzése érdekében, és döntéseinket mindig objektív érvekkel indokoljuk! A következőket kell tudnod, mielőtt számlát nyitsz egy online fogadóirodánál. A fogadóirodák minősítéseinek és listáinak sorával támogatjuk a fogadni akarókat, amelyek célja, hogy megkönnyítsük a döntését, és amelyeket több szempont alapján hoztunk létre:

Népszerűség

Alegjobb sportfogadóirodák Magyarországon a weboldal felhasználói körében elért népszerűségük alapján. Ez egy, a játékosok által létrehozott értékelés, amelyet mi semmilyen módon nem befolyásolunk, mint az oldalon található többi értékelést sem; Ajánlott fogadási oldalak: Unibet

Odds

Ez egy objektív rangsor, amely szigorúan matematikai számításokon alapul. Kiszámították a haszonkulcsot, és ennek az értéknek megfelelően rangsorolták a legjobb oddsokkal rendelkező sportfogadóirodákat; Ajánlott fogadási oldalak: ivibet

Ajánlat

Minél több sportág, minél több fogadási lehetőség van az egyes mérkőzésekre, annál jobb. Ebből az értékelésből megtudhatod, hogy mely online sportfogadóirodák a legjobbak ebben a tekintetben; Ajánlott fogadási oldalak: 22BET

Élő közvetítés

Egyes sportfogadóirodák élő közvetítést kínálnak, mások nem. Egyes fogadóirodák az élő fogadások széles skáláját kínálják, mások csak a fő eseményekre. Nézd meg ezt az értékelést, hogy megtudd, mely fogadási oldalak rendelkeznek a legjobb élő platformmal; Ajánlott fogadási oldalak: Unibet

Sportfogadási Bónuszok

A sportfogadóirodák versenyeznek az új ügyfeleknek szánt bónuszokban, de nemcsak. De az ajánlatokhoz tartozó fogadási feltételek is fontosak, ezért ne tekintsd a bónuszokat fő szempontnak a sportfogadóiroda kiválasztásakor; Ajánlott fogadási oldalak: ivibet

Mobil

Mivel időnk nagy részét telefonon töltjük, a mobilalkalmazás elengedhetetlen – ebben a minősítésben megtudhatod, hogy mely legális fogadóirodák számára előnyösek az iOS, Android és mobilra optimalizált alkalmazások. Ajánlott fogadási oldalak: és Unibet

MELYEK A LEGJOBB ONLINE FOGADÁSI OLDALAK?

A közel 30 legálisan működő magyarországi online fogadási oldalak közül a játékosok számára több fontos szempontot figyelembe véve értékeltük a legjobb lehetőségeket. Minden sportfogadóirodának megvannak a maga előnyei, ezért fontos, hogy meghatározd, mi a legfontosabb számodra.

Az ezen az oldalon fentebb található legjobb online fogadóirodák közül valószínűleg bármelyik lehetőséggel elégedett lennél, de ahogy az alábbiakban felfedezheted, van néhány olyan szolgáltató, amely több területen is kiemelkedik. Véleményeink és preferenciáink alapján tehát a legjobb magyarországi fogadási oldalak az Unibet és 22Bet. A következőkben ezt a 3-et fogjuk részletesen megvizsgálni!

#1 Legjobb ONLINE fogadási oldalak:
UNIBET: A LAGJOBB SPORTFOGADÓIRODA

Nehéz olyan fogadóirodát találni, amely mindenben kiváló, de az Unibet áll a legközelebb ehhez, mivel átfogó platformja sportfogadást, kaszinót, bingót és pókert kínál.

Online Fogadási ajánlat
Az Unibet nagyon jó és változatos kínálattal rendelkezik, a mérkőzés esélyeire, mindkét csapat góljára, félidőre, félidő – döntőre, dupla esélyre és más népszerű fogadásokra történő fogadásoktól kezdve a játékosokra vonatkozó speciális fogadási ajánlatokig, amelyek az asszisztokra, kártyákra, gólokra és sok egyébre vonatkoznak. A legtöbb nagy mérkőzésen 100-200 fogadási ajánlatot kaphatsz. 

Fogadási Oldalak: Oddsok
Mivel az Unibet 94,7% körüli kifizetéssel működik, az Unibet a legjobb esélyek között kínálja a magyarországi fogadásokat, különösen a Premier League-re.

Bónuszok és promóciók
Az Unibet gyakori és nagyon kreatív promóciós kampányokat kínál, az üzemeltető több díjat is nyert már kampányainak eredetiségéért. A regisztrációs bónusz meglehetősen egyedülálló – 100% kockázatmentes tét 20,000Ft-ig, valamint 60 ingyenes pörgetés a Temple Tumble játékon.

ᐅ Értékelési pontszám: 9.8/10 ⭐

Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

#2 Legjobb ONLINE fogadási oldalak
22BET: MAGAS FOGADÁSI LIMITEK ÉS SZÁMOS FIZETÉSI LEHETŐSÉG

A 22Bet egy online fogadóiroda, amely sok ügyfelet nyert meg a magas oddsoknak köszönhetően olyan sportágakban, mint a labdarúgás, jégkorong és kosárlabda. Annak ellenére, hogy csak 2018-ban indult, sokakat sikerült lenyűgöznie felhasználóbarát weboldalával és versenyképes oddsaival.

Online Fogadási ajánlat
Nagy rajongói vagyunk annak, amit a weboldaluk ezen részén elértek. Legfontosabb kiemeléseink közé tartoznak a kiváló fogadási limitek, a játékon belüli fogadási lehetőségek és a több mint 40 sportágat tartalmazó lista, amelyekre fogadhatsz. A klasszikus fogadási lehetőségek mellett (mindkét csapat szerez gólt, félidő, félidő – döntő, dupla esély, stb.) rengeteg fogadási lehetőséget találsz, mint például: fogadást a félidő eseményeire, a rendes játékidőre, különleges eseményekre, vagy akár a legnépszerűbbek szűrőjét. Összesen több mint 100 fogadási lehetőséged van a fontos mérkőzésekre.

Fogadási Oldalak Oddsok
A 22betnél a legtöbb ligára jó esélyt kapsz, a sportfogadóiroda 94%-os kifizetési aránnyal dolgozik. Gyengébb esélyeket fogsz érezni néhány második liga esetében.

Bónuszok és promóciók
A 22bet jelenleg kétféle üdvözlő ajánlatot (welcome bónuszt) kínál, amelyeket csak új ügyfelek vehetnek igénybe: a 22bet sportfogadási bónuszt (35.000 forintig) és a kaszinó üdvözlő bónuszt (100.000 forintig). Emellett számos gyakori bónuszt és promóciót is kapsz, többek között ingyenes fogadásokat, születésnapi bónuszt, reload bónuszt és még sok mást!

ᐅ Értékelési pontszám: 9.6/10 ⭐

Regisztráció és számlaellenőrzés az online fogadási oldalak

Ha eldöntötted, hogy melyik fogadási oldalon szeretnél online fogadást tenni, a következő lépés a számlanyitás. Mindezen fogadási oldalakon a regisztrációs űrlap egyszerű, és mindössze néhány személyes és azonosító adatot kell megadnod, amelyeket aztán ellenőrizni kell, és a következő dokumentumokat kell elküldeni a sportfogadóirodáknak: Személyi igazolvány másolata: személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány; Lakcímigazolás: vagy egy friss közüzemi számla a Te nevedre, vagy egy bankszámlakivonat; A fizetési mód igazolása: nem minden oldal kéri ezt az elején, de jó, ha elküldöd, hogy később ne legyen késedelem a kifizetéseknél. 

Elég, ha telefonoddal lefényképezed azt a személyes bankkártyát, amelyről a befizetést teljesíted, és amelyen a kártyaszámot le tudod takarni.

fogadási OLDALAK bónuszok

Mi kizárólagos bónuszokat kínálunk, amit a több mint 6 éves, sikeres partneri kapcsolatnak köszönhetően értünk el Magyarország legjobb fogadóirodáival. Ezeket csak a „Szerezd meg a bónuszt” gombra kattintva találjátok meg az alábbi listában szereplő bármelyik fogadóirodánál!

Legjobb Online Sportfogadási Oldalak Bónuszok

A bónuszok az egyik legfontosabb befolyásoló tényező, mikor egy játékos kiválasztja az online sportfogadóirodát, ahol játszani szeretne. A bónuszok által minden játékos egy kis plusz pénzhez jut a számlára feltöltött összegek után. Az online irodák nagy számának köszönhetően nem csoda, hogy bónuszkínálat is nagyon gazdag, ezért csapatunk kielemezte a legjobb bónuszokat, melyeket a Magyarországon legálisan működő irodák nyújtanak.

Az összes bónusznak vannak bizonyos felhasználási feltételei, melyekkel a játékos egyet kell értsen ahhoz, hogy megkaphassa a bónuszt. Ezek fogadóirodánként változnak, de van néhány közös feltétel, amely a legtöbb bónuszra igaz:

sportfogadási oldalak a legjobb szorzókkal, Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 52.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
sportfogadási oldalaSportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalakak a legjobb szorzókkal

100% AKÁR 20.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

Nem fizetik ki azonnal a bónuszt, miután azt megkaptad. Előszőr játszani kell ezzel az összeggel. A fogadási követelmény határozza meg, hogy mekkora összegre kell fogadásokat kötni, mielőtt kifizetnék. Például 150.000 forint bónusz esetében, ha a fogadási követelmény 40X-es, 6.000.000 forint összegben kell összesen fogadni, ahhoz, hogy kivehetővé váljon a nyeremény a számláról.

Nem csak azokat a fogadásokat köthetjük meg, amelyeket szeretnénk, ha bónuszból játszunk. A legtöbb fogadóiroda esetében 1.60-as szorzó feletti fogadásokat kell kötni.

Ha bónuszból játszunk, nem akármilyen játékot játszhatunk az online kaszinókban. Ugyanakkor néhány játék csak bizonyos százalékban járulhat hozzá a fogadási követelményekben megszabott összeghez.

A nyeremény értékét is maximalizálhatják, ha bónuszból játszunk. Ha ennél többet nyerünk, csak a felső határértéket fizetik ki, ami ezen felül van, az elvesz.

Online fogadási oldalak 2023: hogyan válasszuk ki a sportfogadóirodát

Jelenleg a fogadóirodák mindent megtesznek azért, hogy új felhasználókat vonzzanak vagy megtartsák a régieket. Ebből kifolyólag nem szabad meglepődni, ha egy online fogadóirodánál történő feliratkozás után a kínált előnyök meghaladják elvárásainkat. Mivel az online fogadási piacon annyi lehetőség áll rendelkezésre, lehetetlen úgy választani, hogy nem gondolkodunk el azon, hogy vannak-e jobb lehetőségek.
Az alábbiakban bemutatunk néhány tényezőt, amelyet a legtöbb játékos figyelembe vesz, amikor meghozza ezt a döntést:

– Márka: egy jól ismert márkában nagyobb valószínűséggel bíznak.
– Ajánlások: nagyobb valószínűséggel bízik meg a barátok ajánlásaiban.
– Hírnév: nézd meg, mit mondanak más felhasználók a sportfogadóirodáról.
– Esélyek: befolyásolja a teljes nyereményt.
– Bónuszok és ajánlatok: több esély a nyeremény felkerekítésére.
– Élő fogadások: az online fogadások leginteraktívabb aspektusa.
– Be- és kifizetések: a tranzakciók sokfélesége és gyorsasága kulcsfontosságú.
– Mobil interfész és alkalmazás: a folyamatnak intuitívnak és élvezetesnek kell lennie.

LEGJOBB ONLINE FOGADÁSI OLDALAK: UNIBET: BÓNUSZ 100% AKÁR 20.000FT + 3500FT FREE BET

Miért az Unibet a legjobb sportfogadóiroda? Mert minden fontos szempontból kiemelkedő: Kiváló fogadási ajánlat: sok sportág és piac, Nagyon jó oddsok (átlagos kifizetés 94,7%), Jó számlanyítási bónusz kezdőknek, Gyakori promóciók, Élő közvetítés (30,000+ esemény), Szuper felület bármilyen eszközön!

ᐅ Cash Out funkció!
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ Exkluzív Freebet 3500Ft
ᐅ Unibet TV élő sport közvetítések
ᐅ A legjobb platform az élő fogadásokhoz
ᐅ Rendkívül komoly és tisztességes kifizetések

📣 A SPORTFOGADÓIRODA MÁRKÁJA

Egyes márkák népszerűbbek, mint mások. Gyakrabban találkozol velük a hirdetésekben, és elsőre automatikusan jó választásnak tartod őket.
Általában ez a helyzet. A márkák általában nem sokáig maradnak fenn ebben az iparágban, ha nem kínálnak jó terméket, mert mindig lesznek versenytársak, akik készek elrabolni az ügyfeleket, és a játékosok manapság számos platformon hangot adhatnak véleményüknek. A fogadás világában a hírnév nem könnyű, és a Magyarországon található nagy márkák többsége nagy tapasztalattal rendelkezik az iparágban.

Válassz legalább egy Máltán, Gibraltáron vagy az Egyesült Királyságban engedélyezett online sportfogadó irodát. Az online sportfogadó irodáknak szigorú feltételrendszert kell teljesíteniük, amelyben vállalják, hogy tiszteletben tartják a játékosokat, tisztességes kaszinójátékokat kínálnak, és minden nyereményt az oldalon világosan feltüntetett feltételek szerint fizetnek ki. 

Az ilyen engedélyek a visszaélésekkel szemben is védelmet nyújtanak, az esetleges panaszokra gyors választ kapsz, és biztos lehetsz benne, hogy korrekt megoldást kapsz. Nem csoda tehát, hogy az ezen országok által engedélyezett legjobb oldalak listáján a világ két legnagyobb és legkomolyabb online fogadóirodája szerepel: Unibet. Tehát egyértelműen azt tanácsoljuk, hogy az egyik ilyen online fogadóirodánál legyen számlád.

📣 AJÁNLOTT ONLINE FOGADÁSI OLDALAK

Ebben az üzletben a bizalom kulcsszerepet játszik. Valószínűleg jobban megbízol egy barátodban, mint egy (volt) híres focistában. A barátok ajánlanak neked valamit az általuk szerzett tapasztalatok alapján, anélkül, hogy ezért nekük valaki fizetne érte.

Magyarországon rengeteg online fogadási oldalak működik, de fontos tudnod, hogy melyiknél érdemes befizetned, hol érdemes játszani. Nem összes ilyen irodának egyformán jók a szolgáltatásai, némelyiknek szélesebb a fogadási skálája, másoknak jobbak az ajánlatai. Az ajánlatoktól függetlenül, mindenkinek az a legfontosabb, hogy tisztelettel bánjanak vele és hogy időben megkapja a pénzét, ezért mi rangsort készítettünk a piacon törvényesen működő fogadóirodákról.

Összefoglalva, az ajánlások talán a legközelebb állnak a valósághoz, de ne feledd, hogy minden játékos más és más, és jó eséllyel a te fogadási élményed kellemesebb vagy kellemetlenebb lesz, mint a barátaidé.

100% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
sportfogadási oldalaSportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalakak a legjobb szorzókkal

100% AKÁR 20.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

📣 ONLINE Fogadási oldalak a legjobb szorzókkal

Az esélyek nagyon fontos kritériumot jelentenek a sportfogadóiroda kiválasztásakor. Természetesen a választásnak nem szabad szigorúan a szorzók alapján történnie, sok más szempontot is figyelembe kell venni a sportfogadóiroda kiválasztásakor, de ezek mindenképpen lényeges szerepet játszanak.

Online fogadási oldalak esély profitráta (kifizetés)
A fogadóirodák haszonkulcsa közvetlenül befolyásolja a nyereményt: minél magasabb a haszonkulcs, annál alacsonyabbak az esélyek és annál alacsonyabb a nyeremény. Másrészt, érthető okokból előnyös a magas oddsokkal rendelkező sportfogadóiroda, de nem ajánljuk, hogy ez legyen az egyetlen kritérium, amelyre támaszkodni kell. Az ügyfélszolgálat, a bónuszok és promóciók, a különleges funkciók, a kaszinó platform elérhetősége olyan szempontok, amelyeket természetesen nem szabad szem elől tévesztened, ha ezek fontosak a számodra.
Minden számítás, amelyet a haszonkulcs meghatározásához végeztünk, a sportfogadóirodák kínálatából származó valós nyereményszorzókon alapul.

Sportfogadási oldalak 2023

🔔 ÉLŐ FOGADÁSOK

Élő eseményekre tett fogadások az eredmény bekövetkezése után azonnal kifizetődnek. Például, az “1,5 gól alatt/fölött” fogadás a második gól bekövetkezése után azonnal kifizetődik. A pénz közvetlenül a számládra kerül, és hozzáférhető a további fogadásokhoz.

Ha kiválasztod a fogadni kívánt eseményt, látni fogod a fogadási ajánlatokat és esélyeket. Egyetlen tét elhelyezése esetén válaszd ki a fogadni kívánt eseményt, add hozzá a tétet és erősítsd meg a fogadást. Az akkumulátort illetően válaszd ki az összes olyan eredményt, amelyre fogadni szeretnél (legfeljebb 12) – mindegyik megjelenik a fogadási szelvényen.
Hacsak a fogadást nem függesztik fel, vagy az oddsok a következő néhány másodpercen belül változnak (ebben az esetben először az új esélyeket kell elfogadnod), a téted el van fogadva. A fogadásaidat a “Fogadások” alatt tekintheted meg.

Nézd élőben és fogadj! – röviden így lehet összefoglalni azoknak a lehetőségeknek a tárházát, melyeket az Unibet streaming és élő fogadás funkciója biztosít. Az épp zajló mérkőzésről egy percre sem kell levenned a szemed, hogy élő fogadást köss.
Mindez annak köszönhető, hogy a közvetítés a lehető legkevesebb késéssel történik. Az Unibet streaming és élő fogadás funkciója jelenleg az egyik leggyorsabb ilyen alkalmazásnak számít. Gyorsan reagálhatsz a pályán történő eseményekre és az odds-változásokra egyaránt.

A “Cash Out” funkció használatával a megfogadott esemény lezárulása előtt kérheted nyereményed kifizetését, így garantált profithoz juthatsz, vagy csökkentheted esetleges veszteségeidet. A funkciót bizonyos sportágakon használhatod élő, ill. mérkőzés előtti fogadásokon a „végső győztes” és a kötésben megtett fogadások esetében is.
Ha a fogadásod megkötésekor a fogadószelvényeden látod a „Cash Out” címkét, akkor ez jelzi, hogy a Cash Out funkció elérhető lesz az adott meccsen. Miután megtetted a fogadásod, a „Fogadási előzmények”-re kattintva használhatod ezt a funkciót. Ekkor látni fogod mennyi pénzre válthatod be fogadásod. Ha ezt az opciót választod, fogadásod lezárásra kerül, a megadott összeget pedig azonnal jóváírjuk számládon.

A sportfogadóiroda élő fogadási konzoljának teljesítménye és változatossága nagyon fontos, különösen a valós idejű fogadási stratégiák esetében.

Az online fogadások talán leginteraktívabb aspektusa az élő fogadási platform. Ez nem olyan fontos tényező, mint a fent felsoroltak, mivel ez minden játékos preferenciájától függ, de sok játékos számára mindenképpen fontos elem.
Az élő fogadási oldalak között elég nagy különbségeket találhatsz, de elsősorban a zökkenőmentes működés, és természetesen az esélyek és piacok gazdag kínálata érdekelhet.

Élő közvetítés – ingyen követheted a mérkőzéseket a fogadóirodák honlapjain

Jó lenne, de mégsem nézhetünk a TV-ben minden olyan mérkőzést, amelyik érdekel. Ami a streaming oldalakat illeti, mindig a reklámokkal és a hálózati kapcsolattal küszködünk. A tökéletes megoldást a fogadóirodák jelentik, hiszen a legtöbb eseményt, amelyre fogadhatunk, élőben közvetítik, legalábbis a futball és a tenisz esetében.
Nagyon fontos élőben követni egy meccset és így hozni a döntéseket a fogadások megkötéséről. 

Egy focimeccs esetében megnézheted, hogy melyik csapat a kezdeményezőbb, milyen a pálya állapota, míg a tenisznél észrevehetsz egy kisebb sérülést, esetleg az egyik játékos idegességét. Van egy fontos részlet, amit figyelembe kell venni – hagyj egy kis aprót a számládon, mert a legtöbb fogadóiroda megköveteli, hogy legyen elérhető összeg számládon, ahhoz, hogy követhesd a közvetítéseket.

Legjobb Élő Közvetítést Nyújtó Fogadási Oldalak (2023)

sportfogadási oldalaSportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalakak a legjobb szorzókkal

100% AKÁR 20.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

💳 online fogadási oldalak: befizetési/kifizetési módok

Ez valószínűleg a legfontosabb tényező, amelyet a számlanyitás előtt figyelembe kell venni. Alaposan ellenőrizd, hogy milyen befizetési és kifizetési módszerek állnak rendelkezésedre.
Miután megbizonyosodtál arról, hogy az általad kedvelt fizetési mód elérhető, próbáld meg kideríteni, hogy az adott üzemeltető milyen díjakat számít fel, milyen gyors a kifizetés, vagy hogy bizonyos fizetési módok korlátozottak-e különböző kampányok esetében.

Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

AJÁNLOTT SPORTFOGADÓIRODA
22Bet: A legtöbb kifizetési módozat

A 22Bet az összes népszerű fizetési módot kínálja a játékosok körében. Az oldalunkon ajánlott sportfogadóirodák közül a 22Bet kínálja a legtöbb fizetési módot mind a befizetések, mind a kifizetések esetében. A tranzakciók általában nagyon simán mennek a 22Betnél, mindig is megbízható sportfogadóiroda volt. Az összes elérhető lehetőség azonnali befizetést tesz lehetővé, a gyors kifizetésekre (legtöbb 2 óra) azonban azt javasoljuk, hogy az elektronikus pénztárcákat használjátok, mint a Neteller vagy Skrill. Érdemes megemlíteni, hogy a legkisebb befizetés értéke 350 Ft, tehát a 22Bet jó választás azoknak is, akiknek nem áll nagy összeg rendelkezésükre.

Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

AJÁNLOTT SPORTFOGADÓIRODA
22Bet: A legtöbb kifizetési módozat

A 22Bet az összes népszerű fizetési módot kínálja a játékosok körében. Az oldalunkon ajánlott sportfogadóirodák közül a 22Bet kínálja a legtöbb fizetési módot mind a befizetések, mind a kifizetések esetében. A tranzakciók általában nagyon simán mennek a 22Betnél, mindig is megbízható sportfogadóiroda volt. Az összes elérhető lehetőség azonnali befizetést tesz lehetővé, a gyors kifizetésekre (legtöbb 2 óra) azonban azt javasoljuk, hogy az elektronikus pénztárcákat használjátok, mint a Neteller vagy Skrill. Érdemes megemlíteni, hogy a legkisebb befizetés értéke 350 Ft, tehát a 22Bet jó választás azoknak is, akiknek nem áll nagy összeg rendelkezésükre.

Befizetési módok

Mastercard: A betéti és hitelkártyák nagyon széles körben elfogadottak, így számos bukméker oldalon is használhatjuk őket. A MasterCard felhasználókat ritkán, ha valaha is, korlátozzák a bónuszok igénybevételében, és a MasterCard kártyás felhasználók számára semmi esetre sincsenek korlátozások.

✓ Visa: Ajánlott egy VISA ELECTRON kártyát használni, mivel a legtöbb kártya csak befiyetésre használható, de kifizetéskor sok online szolgáltató VISA ELECTRON-t fog kérni.

✓ Paypal: A PayPal egy népszerű online fizetési rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinte azonnal pénzt utaljanak és fogadjanak. E-pénztárcaként a PayPal az egyik leggyorsabb fizetési mód, ha a befizetések és a kifizetések teljesítéséről van szó. Gyakran előfordul, hogy 48 órán belül megkapod a pénzedet. A PayPal szintén ismert a fokozott biztonsági protokolljairól, és nagyon válogatós a sportfogadóirodák tekintetében, akikkel együttműködik.

✓ Skrill: Az elektrónikus kifizetés shoa nem volt ennél egyszerűbb. Ezzel az elektrónikus pénztárcával a legrövidebb időn belül lehet be-és kifizetéseket végrehajtani, kezelési díj nélkül, illetve a legnagyobb biztonságban. Csupán egy email címre van szükség és máris elektrónikus pénztárácval rendelkezhetsz.

✓ Revolut: Egy igen népszerű e-tárca a sokat utazók és a külföldről pénzt hazaküldők körében.

✓ Paysafecard: A Paysafecard egy előre kifizetett kártya, amely lehetővé teszi a sportfogadók számára, hogy a sportfogadási oldalakon a kártyaadatok vagy személyes adatok megadása nélkül fizessenek – a Paysafecard teljes anonimitást garantál. Az online fizetés a Paysafecarddal egyszerű, biztonságos és gyors. Ez egy nagyszerű lehetőség a bankkártyával vagy bankszámlával nem rendelkező játékosok számára, és azok a sportfogadók is használhatják, akik nem szeretnék banki adataikat összekapcsolni a sportfogadási számlájukkal.

✓ Banki átutalással: A banki átutalás az elektronikus pénzátutalás egyik legrégebbi eszköze. Ez azt jelenti, hogy a fizetési mód igen népszerű, és számos iparágban használják, beleértve a sportfogadási iparágat is. Így szinte minden sportfogadási oldal, amit csak ismersz és gondolhatsz, lehetővé teszi, hogy banki átutalást használj fizetési eszközként.

📱 ONLINE fogadási oldalak: A legjobb alkalmazások fogadásokhoz

Azt szeretnéd, ha az élmény élvezetes lenne. Egy nem jól optimalizált weboldal vagy alkalmazás hamar fejfájást okozhat. Győződj meg róla, hogy a folyamat intuitív és a te ízlésednek megfelelő.
Bár ez a tényező a fentiekhez képest kevésbé tűnik fontosnak, valószínűleg ez az a szempont, amely a leggyorsabban frusztrálhat, ha nem tetszik.
Bármely eszközön könnyen meg kell találnod a kívánt részeket, és a weboldalnak vagy alkalmazásnak zökkenőmentes navigációval kell rendelkeznie, váratlan késések és problémák nélkül. Az is segít, ha a színvilág nem terheli meg a szemet. 

Hogyan válasszuk ki online fogadási alkalmazást

Az oldalunkon ajánlott alkalmazások többsége legalább elfogadható. A vezető szolgáltatók továbbfejlesztették mobilkínálatukat, így egyre nehezebb különbséget tenni az alkalmazások között. A sportfogadóirodákhoz hasonlóan ez a választás is a te preferenciáidtól függ, de ha biztosra akarsz menni, akkor a top 5 alkalmazás közül választhatsz. Mindegyik alkalmazás ingyenesen letölthető és nagyon könnyen használható, és a fogadási oldalhoz hasonlóan a fogadási ajánlatok is gazdagok.

Ahelyett, hogy egyetlen ajánlást adnánk, talán jobb, ha inkább eligazítunk abban, hogyan válaszd ki a neked legmegfelelőbb alkalmazást. Az alábbiakban bemutatjuk a főbb elemeket, amelyeket egy alkalmazás felülvizsgálatakor tesztelünk. Javasoljuk, hogy ugyanezeket a szempontokat vedd figyelembe az alkalmazás kiválasztásakor:

✓ Kezelőfelület és navigáció – a legjobb alkalmazásokat kifejezetten a mobilhasználatra tervezték.

✓ Élő fogadási platform – valószínűleg az alkalmazás legelőnyösebb tulajdonsága.

✓ Bejelentkezés és válaszidő – a mobilos élmény nem lehet sikeres, ha a felhasználót technikai problémák frusztrálják.

✓ Élő közvetítés – nagyon fontos a többszörös fogadások és az élő fogadások esetében.

✓ Ügyfélkapcsolati osztály – fontos, hogy legyen kihez fordulni a különböző kommunikációs csatornákon keresztül.

✓ Piacok és esélyek – akárcsak egy weboldal vagy egy fogadóiroda, az esélyek és a fogadási lehetőségek is elengedhetetlenek.

✓ Fizetési módok – a kínált választék és a felszámított díjak minden játékos számára különbséget jelenthetnek.

AJÁNLOTT SPORTFOGADÓIRODA
Unibet: Mindenkinek tetsző interfész

Az Unibet egyszerű és intuitív kialakítással fogad téged mind a böngészőben, mind a fogadási alkalmazásban. Minden könnyen navigálható, a színvilág pedig kellemes, és kiemeli az igazán fontos részeket (pl. az esélyeket). Az Unibet nem kínál nagyszerű felületi kialakítást, de talán ez a titka a tökéletes felületnek – a fogadási élmény a fogadásról szól. Egyszerűen töltsd le az alkalmazást, jelentkezz be az adataid megadásával, dőlj hátra és élvezd ki a hamisíthatatlan Unibet kaszinóélményt!

AJÁNLOTT SPORTFOGADÓIRODA
Unibet: Mindenkinek tetsző interfész

Az Unibet egyszerű és intuitív kialakítással fogad téged mind a böngészőben, mind a fogadási alkalmazásban. Minden könnyen navigálható, a színvilág pedig kellemes, és kiemeli az igazán fontos részeket (pl. az esélyeket). Az Unibet nem kínál nagyszerű felületi kialakítást, de talán ez a titka a tökéletes felületnek – a fogadási élmény a fogadásról szól. Egyszerűen töltsd le az alkalmazást, jelentkezz be az adataid megadásával, dőlj hátra és élvezd ki a hamisíthatatlan Unibet kaszinóélményt!

MELYIK ONLINE FOGADÁSI OLDALAKON VAN CASH OUT?

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a nyeremények átvételéhez meg kellett várni a mérkőzés végét. Manapság bármikor kiválthatod a nyereményed az online készpénzes sportfogadóirodáknál. A Cash Out, amelyet egyes esetekben “Fogadás lezárása” néven fordítanak, lehetővé teszi a fogadás lezárását, mielőtt a szelvényen szereplő összes esemény véget érne.

Mi is az a cash out pontosan?

A Cash Out kifizetési funkció, amely a lefordított forma változataiban is megtalálható – a Fogadás lezárása, lehetőséget ad az ügyfélnek, hogy lezárja a fogadást a mérkőzés vége előtt.
Te egy mérkőzés során fogadhatsz egy kimenetelre, és a mérkőzés vége előtt lezárhatod a fogadást. 

A Cash Out funkciót az utóbbi időben sok ügyfél értékeli és keresi, ezért a fogadási oldalak számára is fontossá vált. Ha a cash out funkció kerül szóba, akkor három oldalt érdemes figyelembe venni a külföldi online fogadási oldalak közül:

Unibet → Gyakori ajánlatok és promóciók
22Bet → Kivételes nyereményszorzók 40+ sportágban

sportfogadási oldalaSportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalakak a legjobb szorzókkal

100% AKÁR 20.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

Online Fogadási Oldalak - Tanácsok a sportfogadóknak

Ha nincs még tapasztalatod a fogadások terén és szeretnél fiókot létrehozni, akkor tanácsokra lehet szükséges, hogy megkönnyítsd a dolgod.

Információkat szerezni a mérkőzésről/bajnokságról, amelyre fogadni szeretnél, azt jelenti, hogy növeled nyerési esélyeidet. Olvass figyelmesen az aktuális formáról, sérülésekről vagy felmerülő helyzetekről, amelyek befolyásolhatják a végeredményt. Hosszú távon ez a stratégia nyertes lesz.

Könnyedén készíthetsz fiókot sportfogadásokhoz, de sokat számít az is, hogy mit kezdesz vele. Ha mindig arra fogadsz, amit legelőszőr meglátsz, vagy esetleg ösztönből teszed meg tétjeidet, akkor a mérleg nyelve a rossz irányba mozdul és szinte kizárt, hogy hosszú távon sikeres legyél ezen a téren. Mindig előre kell gondolkodni és figyelni kell a megjátszott szorzókra is. jegyezd meg – az alacsony szorzók nagyobb eséllyel jönnek be, de ahhoz, hogy profitot is termelj, komoly befektetésre lesz szükség. Ha meglepetés születik, akkor az egyenleged látja annak kárát. Te választod ki a stratégiádat, de ügyelj arra, hogy azt betartsd és soha ne térj le utadról.

Ne siess, ha mérkőzés előtt szeretnél fogadni. Hasonlítsd össze a szorzókat különböző fogadóirodáknál és találd meg, hogy hol magasabbak. Lehet, ha a különbség csak 0.1 vagy 0.15 lesz, de ez a különbség lesz a te előnyöd. Hosszú távon mindenképp érezni fogod. Csak néhány percet vesz fel, hiszen vannak oldalak, amelyek elvégzik az összehasonlításokat helyetted.

A pénzre vonatkozóan 3 tanácsot kell betartani, amikor meghatározod a fogadásokra szánt bankodat és stratégiát választasz:
• Csak annyival játssz, amennyit megengedhetsz magadnak
• Csak olyan mérkőzésekre/eseményekre fogadj, amelyeket ismersz
• Egy fogadásra ne tegyél többet, mint a rendelkezésedre álló összeg 10%-a

Online Fogadási Oldalak Következtetés: melyek azok a sportfogadóirodákat amiket ajánlanak számomra?

Csapatunk a sportfogadóirodákkal kapcsolatos eddigi tapasztalataink alapján tesz ajánlásokat, de a legjobb sportfogadóiroda mindig a te preferenciáidtól függ. A tapasztalati szint, a fogadási szokások és sok más tényező is hozzájárul ehhez a választáshoz. Az alábbiakban bemutatok néhány esetet és ajánlást, amelyek remélem, segíteni fognak neked:

✓ Mindenben jó akarok lenni → Unibet

Focira fogadok, gyakran élőben → Rabona

Számtalan sok promóciót akarok kapni → 22bet

Fogadj a magyar bajnokságokra → 20bet

Nagy bónuszt akarok → ivibet

Szeretnék egy vagány designt → 1bet

Ha bármilyen információt szeretnél megosztani velünk az ezen az oldalon szereplő sportfogadóirodákkal kapcsolatban, bátorítunk, hogy bármikor vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi oldalon.

sportfogadási oldalaSportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalakak a legjobb szorzókkal

100% AKÁR 20.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
sportfogadási oldalak a legjobb szorzókkal, Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 52.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
sportfogadási oldalak a legjobb szorzókkal, Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5

100% AKÁR 35.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
sportfogadási oldalak a legjobb szorzókkal, Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

100% AKÁR 40.000FT

Bonus | T&Cs apply, 18+

4.8/5
Online fogadási Oldalak GYIK

Egy licensszel rendelkező és szabályozott sportfogadó oldalt választani nem mindig egyszerű. Javasoljuk, hogy a sportfogadó játékos több dolgot vegyen górcső alá, mielőtt választ, beleértve a befizetési bónuszokat, promóciókat, a piacok számát, elérhető eseményeket és a platform általános benyomását.

A sportfogadási odds decimális vagy frakcionális (tört) formátumban jelenik meg, amely egy esemény kimenetelének valószínűségét mutatja, számokban kifejezve. A fogadási szorzó azt is megmutatja, hogy mennyi lehetséges nyereménye lehet a játékosnak az adott választás vagy piac nyertes kimenetele esetén. Annak érdekében, hogy könnyebben el tudjunk igazodni a fogadási folyamat alatt, úgy lettek kialakítva a szelvények, hogy világosan mutassák a fogadások feltételeit, a tét értékét és a lehetséges nyeremény összegét.

Regisztrálj a kedvenc online sportfogadó oldaladra.
Lépj be a sportfogadás oldalra és keresd meg a kedvenc sporteseményeid. Ideális esetben már rendelkezel némi háttértudással az adott sporttal kapcsolatban, tisztában vagy a játékosokkal és a csapatokkal. Mindig nézd át az elérhető oddsokat, mielőtt fogadást kötnél. Válaszd ki, mire szeretnél fogadni és döntsd el, hogy mekkora tétet teszel az adott eseményre.
Ha mindezzel megvagy, add fel a szelvényed és figyeld az adott sporteseményt, hogy megtudd, nyertél-e vagy sem.

Igen, ha megbízható oldalon regisztrálsz. A legfontosabb sportfogadó oldalak mindig kifizetik a nyereségeket a játékosoknak, ahogyan ennek lennie kell. Sajnos van pár olyan oldal, amely mindent kitalál, csak ne kelljen kifizetnie a játékosokat. Ellenőrizd le itt Magyarország megbízható fogadóoldalainak listáját.

Első sorban regisztrálnod kell a kiválasztott fogadóiroda oldalán. A regisztráció során meg kell adnod a következő infókat: teljes név, lakcím, email cím, telefonszám, születési datum. Egyes oldalak kérhetnek ennél több információt, de általában ezek az alap kérdések. Az egyik lépésben személyazonossági dokumentumot fog kelleni bemutass. Ez is alapkövetelmény, ne aggódj. Ezt azért kérik, hogy kizárják a csalást és pénzmosást.

Ez függ a weboldalaktól. Az általunk letesztelt és ajánlott oldalakon a következő fizetési módok közül választhatsz: hitelkártya, bankkártya (debit kártya), előre kifizetett kártyák, E-számla, banki átutalás.

Lehetséges. Általában minden hónap első kifizetése ingyenes, majd a következő kifizetésekkor illetéket kell fizetni. Egyes oldalak esetében egyáltalán nem kell fizetni, míg másoknál minden egyes egyéni kifiyetéskor van illeték. Egyes oldalak csak bizonyos kifizetési módok esetében számolnak fel jutalékot. Itt találod az ajánlott oldalak listáját, kifizetési módokat és illetékeket.

Igen! Csak olyan fogadóirodákat ajánlunk, melyek exklúzív 120%-ig, 50.000 HUF értékig terjedő bónuszt adnak. Ez azt jelenti, hogy ha például 5000 HUF-ot teszel le, automatikusan és ingyen kapsz még 5000 HUF-ot a fogadóiroda részéről. Olvasd el figyelmesen a bónuszokra vonatkozó feltételeket, mert egyes esetekbena bónuszba kapott összeget 3-szor fog kelleni megjátszd, mielőtt kifizetést szeretnél kezdeményezni.

Az online fogadás Magyarországon teljesen legális és szabályozott. A fogadó oldalak műkődhetnek, míg rendelkeznek a kormány által kiadott engedéllyel. Itt láthatod az engedéllyel rendelkező magyar fogadóirodák listáját.

Nem! Jelenleg (2023) nem létezik egyetlen adó sem a fogadásokból származó nyereségekre, a magyar kormány viszont ezek forrását adóztatja meg (a szolgáltatókat és a szerencsejátékok műkődtetőit). Ezek ellenére, létezik olyan hír, hogy a kormány próbálja megemelni a szerencsejátékok fiszkális jövedelmét, ezért ez a helyzet még változhat.

Persze, hogy igen, de ez teljesen rajtad áll. Válaszolj előbb magadnak a következő kérdésekre: van valós tudásod legalább egy sportágról? Van elég szabadidőd? Be tudsz fektetni a sportfogadásokba? Fegyelmezett vagy?Tudsz ésszel fogadni és nem szívvel? Készen állsz sok időt szánni a kutatásba és elemzésbe?
Ha igen-el válaszoltál mindegyik kérdésre, (vagy legalább a legtöbbre) akkor valószínüleg megvan benned az, amire szükség van, hogy sikeres fogadó legyél. Viszont így is nagyon sokat fog kelleni dolgozz, mivel NINCS rövid út a sikerhez.

Online fogadási Oldalak konklúzió: élj át páratlan izgalmakat!

Azok számára, akik még nem kóstoltak bele ebbe a világba, az online fogadás bonyolult folyamatnak tűnhet, egészen addig, amíg nem tesznek egy próbát. Mielőtt kiválasztanánk egy irodát, amelyet ajánlunk, előbb magunk teszteljük azt! Csapatunk tesztelte és összehasonlította az összes ismert és megbízható magyarországi fogadási oldalt, és miután elemeztük az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint a regisztrációs ajánlatok, oddsok, promóciók és egyéb tényezők, összeállítottuk a legjobb online fogadási oldalak listájá.

Szánj időt, és olvasd el az útmutatónkat és látogass el naponta az oldalunkra ingyen foci, tenisz, kézilabda és sok más sportág tippjeiért! Van több kérdésed ami a magyarországi sportfogadásokat illeti? Írj az [email protected] címünkre és csapatunk a legrövidebb idő belül válaszol neked!

Scroll to Top