Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Legjobb sportfogadás bónusz október

Exkluziv sporfogadás bónuszok ajánlott fogadóirodák, kezdő vagy Szeretnéd tudni, hogyan nyerj több pénzt és hogy használd ki maximálisan a legjobb bónuszokat, szorzókat és promóciókat? 5 kizárólagos bónuszt ajánlunk, melyek segítenek, hogy növeld tőkédet és amelyeket csak a mi oldalunkon keresztül kaphatsz meg!

UNIBET BÓNUSZ: 100% AKÁR 20.000FT

ᐅ Cash Out funkció!
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ Exkluzív Freebet 3500Ft
ᐅ Unibet TV élő sport közvetítések
ᐅ A legjobb platform az élő fogadásokhoz
ᐅ Rendkívül komoly és tisztességes kifizetések

22BET BÓNUSZ: 100% AKÁR 25.000FT

ᐅ Minimális befizetés 320 Ft.
ᐅ Gyors kifizetések
ᐅ Élő sportesemény közvetítés
ᐅ Sportfogadás Bonusz 100% akár 35.000HUF
ᐅ A kiváló kaszinó és élő casino szolgáltatást is nyújtó 22BET fogadóiroda sportfogadás szekciója is elérhető magyar nyelven!

20BET BÓNUSZ: 100% AKÁR 35.000FT

ᐅ Cash Out funkció
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ Gyors kifizetések, rengeteg be és kifizetési eszközök
ᐅ Különféle fogadási piacok
ᐅ Gazdag kínálat és jó szorzók
ᐅ Versenyképes foci odds

IVIBET BÓNUSZ: 100% AKÁR 52.000FT

ᐅ Kriptovaluták és számos más fizetési mód elfogadása
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ Gyors kifizetések
ᐅ Több, mint 200 típusú fogadás
ᐅ Gazdag kínálat és jó szorzók
ᐅ Versenyképes foci odds

RABONA BÓNUSZ: 100% AKÁR 35.000FT

ᐅ Kriptovaluták és számos más fizetési mód elfogadása
ᐅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
ᐅ Cashout / Cashback funkció
ᐅ Népszerű kriptovaluták használata
ᐅ Magas szorzók a futballra

1BET BÓNUSZ: 100% AKÁR 40.000FT

ᐅ Magyar felület
ᐅ Van Mastercard kifizetés
ᐅ Szöglet & Lapok fogadásfogadás
ᐅ Virtuális sportok széles választéka
ᐅ Élő közvetítés
ᐅ Érdekesen magas oddsok

A legjobb sportfogadás bónuszok a magyar játékosoknak

Ki ne szeretné a promóciós ajánlatokat? Ezek segítségével hosszú távon többet nyerhetünk, aminek okán nem szabad elszalasztani a lehetőséget, ha a körülmények is megfelelőek (ha valamelyik általunk ajánlott irodánál játszol, ezzel nem lehet baj). A több, mint 10 éves partnerségi kapcsolatnak hála, Magyarország legmagasabb bónuszait kínáljuk a legjobb online fogadóirodáknál, amelyeket sehol máshol nem találhattok meg!

Ha az oldalunkon található bármelyik banner-re kattintva regisztrálsz, a lehető legnagyobb regisztrációs bónuszban részesülsz (nagyobb bónusz, mint ha közvetlen a fogadóiroda oldalán regisztrálnál) és exklúzív kedvezményekben részesülsz, mint ingyenes fogadási tippek, a szorzó 40%-al való növekedési kuponja, stb. Itt találod az általunk ajánlott oldalak listáját. Olvasd el figyelmesen a bónuszokra vonatkozó feltételeket, mert egyes esetekbena bónuszba kapott összeget 3-szor fog kelleni megjátszd, mielőtt kifizetést szeretnél kezdeményezni.

Íme néhány a Magyarországon elérhető legjobb bónuszok közül:

Welcome Bonus/ Üdvözlő sporfogadás bónusz

Ez az első dolog, amit egy online fogadóiroda nyitóoldalán megtalálni. A leggyakoribb üdvözlő bónusz 100%-a az első befizetés értékének. Például, ha befizetsz 10.000 forintot, az 22bet vagy a Bet365 hozzáad számládhoz újabb 35.000 forintot. Azt tanácsoljuk, hogy olvasd el figyelmesen a bónuszok felhasználási feltételeit, mielőtt igényelnéd őket.

Miért? Mert az összes bónusznak van fogadási követelménye. Ilyenek lehetnek: a bónusz összegét csak 1,50 vagy annál magasabb szorzójú fogadásokra lehet használni, a bónusz csak bizonyos befizetési eszközök használata esetén érhető el (a Campobet Neteller vagy Skrill használata esetén nem kínál bónuszt), a kezdő letét átutalása a bónusz felvétele előtt stb. Több információért a bónuszokról olvassátok el elemzéseinket a legjobb fogadóirodákról.

Ingyenes fogadások/kockázat nélküli fogadások

A legtöbb általunk ajánlott fogadóiroda ezt a típusú fogadást is kínálja az új és a már meglévő kliensei számára. Például, 3 éve, amikor az Unibet számlámat nyitottam, hetente kaptam ingyenes fogadásokat különböző sporteseményekre, mint az El Clasico vagy egy ATP tenisz torna döntője. Amikor a napi ingyenes tippjeinket közzétesszük, mindig ellenőrizzük, hogy van-e ilyen típusú fogadás valamelyik oldalon és beleírjuk a cikkbe, hogy könnyebben kihasználhassátok ezeket!

Visszafizetési sportfogadás bónuszok

Ezek segítségével a veszteségek bizonyos százalékát szerezhetitek vissza. Például a Campobet oldalán, ha 100.000 forintig veszítettél, az összeg 10%-t kaphatod vissza ingyenes fogadás formájában.

Megemelt szorzók

Ezek alkalmanként érhetők el és általában valami nagyobb eseményre kínálják. Egy fontos mérkőzésre a fogadóiroda sokkal magasabb szorzókat fog kínálni, bizonyos fogadásokra. Az eredeti szorzó utáni nyereséget a fogadás lezárta után fizetik ki, míg a különbséget bónuszként vagy ingyenes fogadásként kapod meg.

Promóciók és különleges ajánlatok

Ebben a kategóriában a rövid ideig elérhető ajánlatokat találni. Ilyenek lehetnek: a fogadások értékének megtérítése néhány futball mérkőzésre, ha nem születik gól, ha gólt szereznek a 90. perc után, sportfogadási versenyek, mint például a Football Predictor vagy Pronobet, hűségbónuszok, VIP programok stb.

22bet BónuszKód: Sportfogadás bónusz akár 35.000Ft! Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni ebből a bónuszból, akkor azt javasoljuk, hogy az első befizetésedkor pontosan 35.000 Ft-ot (vagy más devizátban) fizess be. Ezt a bónuszt mindössze 1 euró / 1 amerikai dollár befizetésével igényelheted, de ilyen kis összegért nem érdemes igénybe venni a bónuszt.

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT >>>>

A legjobb online foci fogadási oldalak Magyarországon 2023-ben

Hol fogadjunk futballra? Íme a legjobb online fogadóirodák, ahol focira fogadhatsz! Kezdésből azt javaslom, hogy ezen irodák egyikénél vagy többnél játssz, hiszen amiket az Tippmixpro Tippek csapat ajánl, azok mind komoly, megbízható irodák, minőségi szolgáltatásokkal.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - FOCI FOGADÁS A 22BET-NÉL

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

A felhasználók több mint 50 000 havi eseményt élvezhetnek több mint 50 különböző sportágból, a futballtól és a tenisztől az alpesi síelésen át a gyorsasági futásig. A 22bet sportfogadási oldalon a foci esélyek nagyon versenyképesek, különösen a top bajnokságokban, és minden nap több eseményt kínálnak jobb esélyekkel. Ezen kívül több mint 500 piacra fogadhat, beleértve a speciális játékosfogadásokat, büntetőket, szögleteket és a bűntetőlapokat is.
A labdarúgás esetében a profitráta 94,8% körüli, a kosárlabda és a tenisz esetében pedig 95% a top versenyeken, tehát a magyar játékosok számára elérhető sportfogadóirodák 80%-ához képest nagyon jó az esély.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - FOCI FOGADÁS A 20BET-NÉL

✅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✅ Gyors kifizetések, rengeteg be és kifizetési eszközök
✅ Különféle fogadási piacok
✅ Sportfogadás Bónusz akár 35.000Ft

A 20Bet minden népszerű sportágra és versenyre kínál fogadásokat. Olyan labdarúgó-bajnokságokra fogadhatsz, mint a Bundesliga, a Ligue 1 és a Serie A. A 20Bet fogadási szekciójában általában a nagyobb labdarúgó-bajnokságok szerepelnek elsőként.

Élő közvetítés a 20betnél – elérhető ez a funkció? Igen, a 20Bet Magyarország -nál a fogadók számos eseményt valós időben követhetnek, de ez a funkció csak azok számára elérhető, akik rendelkeznek számlával. Az élő közvetítések eléréséhez a fogadási lehetőségek média részében a TV feliratra kell kattintanod.

Milyen stratégiát kövess a nyereségek növelésére?

Csapatunk az idők folyamán hangsúlyt fektetett a különböző stratégiákra, melyeket alkalmazni lehet a sportfogadásokra és növelik esélyeinket. Oldalunkon találtok egy gyűjteményt ebben a témában. Az elmúlt 15 év legjobb stratégiáit megtaláljátok, előnyökkel és hátrányokkal, ugyanakkor tanácsokkal is, melyek segítenek, hogy a legjobban kihasználjátok azokat. Íme néhány hasznos cikk a fogadási stratégiákról, melyeket mindenkinek ajánlott elolvasnia!
Scroll to Top