Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Foci sportfogadás [2024] – Fogadási útmutató

Foci Fogadás játék tippek és stratégia Magyar nyelve. Tanulj meg helyesen fogadni futballra úgy, hogy követed az Tippmixpro Tippek csapatának tanácsait és ajánlásait. Nem is lehet kérdés, hogy a labdarúgás az online sportfogadás koronázott királya, ahogy az is könnyen megmagyarázható, hogy miért a futball tölti be ezt a szerepet.

A nemzeti bajnokságok oddsok és fogadási lehetőségek egész garmadáját kínálják, míg a válogatott tornák és a nemzetközi kupák, mint a Bajnokok Ligája és az Európa Liga a legnépszerűbb események között vannak. Ebből a fogadási útmutatóból mindent megtudhatsz a foci fogadás alapjairól: vágjunk hát bele!

Exkluzív bónusz: 120% AKÁR 50.000FT >>>>

Foci fogadás - Fontos kifejezések labdarúgás fogadáshoz

Az online foci fogadás egyike a sportfogadás legnépszerűbb típusainak. Ennek ellenére meglehetősen trükkös is lehet, amennyiben nem vagy tisztában valamennyi kifejezés jelentésével.

Tény és való, hogy a labdarúgás a világ egyik legegyértelműbb és legegyszerűbb sportja – már ami a szabályokat illeti. A játékosoknak ugyanis egy fő feladatuk van: több gólt rúgni, mint amennyi az ellenfélnek sikerül.

Ha csupán a meccs győztesére kívánsz tétet rakni, akkor nem kell sokat bajlódnod, az online fogadás ebben a formában meglehetősen egyszerű. Amennyiben azonban szívesen kipróbálnál más fogadási opciókat is, nem árt jobban tisztában lenni a játékkal.
A lehetőségek tárháza valóban végtelen: fogadj a szögletek számára, a sárga lapokra, vagy tippeld meg a gólszerző személyét, esetleg a pontos eredményt. Az alábbiakban áttekintjük a futball fogadás legnépszerűbb típusait.

Játékidő eredménye (Full time result)

Erre a fogadási típusra gyakran hivatkoznak az 1X2 jelöléssel, lényege pedig az, hogy a tétet a mérkőzés végkimenetelére teszed meg. Három lehetséges kimenetelre fogadhatsz: a hazai csapat győz, a vendég csapat győz vagy a meccs döntetlen lesz. Ennél a téttípusnál a normál játékidő letelte után, a hosszabbítás alatt vagy a büntetőkkel szerzett pontok – melyek gyakran előfordulhatnak a kieséses játékoknál– nem számítanak, így tehát a második félidő végén látható eredmény a mérvadó.

Ázsiai hendikep

Az ázsiai hendikep fogadás a sportfogadás egy olyan fajtája, melynél a csapat egy elméleti (virtuális) előnnyel/hátránnyal indul, a tétet pedig arra teheted meg, hogy az adott hendikep alapján melyik csapat fog nyerni. E téttípus oka és célja az esélyek kiegyenlítése az olyan esetekben, amikor az egyik csapat nagy favorit.

Például: A Chelsea a Yeovil csapatával játszik a FA-kupában. Amennyiben a tétet a Chelsea győzelmére teszed meg, egy -1,5-ös ázsiai hendikeppel, úgy csak akkor nyersz, ha a csapat két vagy több góllal nyeri a meccset. Ha a Chelsea csupán egy gól különbséggel nyer, veszít vagy a játék kimenetele döntetlen, elveszíted a fogadást.
Az ázsiai hendikep fogadásban a különböző tétek – full lines, a half lines és a quarter lines – egyaránt elérhetők. További információért és az ázsiai hendikep fogadás átfogóbb magyarázatáért olvasd el az Ázsiai hendikep fogadásról szóló útmutatót.

Alatt és Felett (Over/Under)

Az alatt és felett fogadásnál – melyet gyakran O/U-ként is rövidítenek – arra tippelhetsz, hogy egy meghatározott esemény vajon a konkrét összeg alatt vagy felett történik majd meg. A leggyakoribb fajtája ennek a téttípusnak az, amikor a gólok számára kötsz fogadást. Példával szemléltetve: a +2,5 gólos tétet a Sunderland és a Wigan meccsére teszed meg. Amennyiben a meccs három vagy több góllal zárul, megnyered a téted.

Az alatt és felett téttípust a gólok számán túl más eseményekre is megteheted, így a szögletek és lapok számára vagy a játék más statisztikai adataira.

Félidő/Teljes játékidő (Half Time/Full Time)

A félidő/teljes játékidő fogadás (röviden HT/FT) lényege az, hogy a félidő és a teljes játékidő eredményére is teszel tétet. Ennél a típusnál nem szabad elfelejteni, hogy a tét második fele a teljes játékidő végeredményére vonatkozik, nem csupán a második félidőben szerzett gólok számára. A fogadás megnyeréséhez mind a két eredményt pontosan el kell találnod.

Például: Amennyiben az Argentína-Spanyolország mérkőzés félidejében 1-1 az állás, a játék azonban Argentína győzelmével 3-1-re végződik, úgy a megfelelő eredmény a Döntetlen/Argentína. Ha pedig Argentína már a félidőben is 3-0-ra vezet, a meccs végén pedig marad 3-1, akkor a helyes megoldás az, hogy Argentína/Argentína.

Dupla esélyes fogadás (Double chance)

A dupla esélyes fogadásoknál a korábban már bemutatott 1X2 modellt kell használnod, azzal a különbséggel, hogy itt két kimenetelt kell sikeresen megtippelned. Ennél a típusnál arra köthetsz fogadást, hogy a hazai csapat győz/döntetlen (1X), döntetlen/veszít (X2) vagy akár győz/veszít (12). Ez a fajta fogadás nagyszerű lehetőség, amennyiben még új vagy a foci fogadás világában, hisz azáltal, hogy két lehetséges kimenetelre teszed meg a tétet, kisebb az esélye a tét elvesztésének. A duplaesélyes fogadás kisebb oddsokkal operál, lévén, hogy egy helyett két végeredményre fogadsz.

A duplaesélyes fogadás akkor is kiváló választás, ha szeretnéd, hogy csapatod elkerülje a vereséget. Ahelyett ugyanis, hogy az ő győzelmükre fogadnál – egy döntetlen esetén kockáztatva ezáltal a tétedet – jobban teszed, ha biztosra mész, és egy győzelem/döntetlen fogadással lefeded mind a két végeredményt.

Scorecast

A Scorecast egy összevont fogadási lehetőség, melyben egyrészt megtippelheted az első, az utolsó vagy az akárhányadik gól szerzőjét, mindeközben pedig a játék pontos végeredményére is fogadást köthetsz. Amennyiben az általad választott gólszerző nem lép pályára, a fogadás törlődik és a tét összege visszatérítésre kerül.

Wincast

A Wincast az előző téttípushoz hasonlóan szintén egy összevont fogadási lehetőség. Itt a tétet egyrészt az első, utolsó vagy akárhányadik gólszerzőre teszed meg, továbbá arra kötsz fogadást, hogy mi lesz a játék kimenetele (1X2). Amennyiben az általad választott gólszerző nem lép pályára, a fogadás törlődik és a tét összege visszatérítésre kerül.

Ha nem esik gól, a tét visszajár (No Goal No Bet): Ennél a téttípusnál arra fogadsz, hogy az adott csapat szerzi meg a mérkőzés első/utolsó gólját. Amennyiben a játék 0-0-ra zárul, a fogadás érvénytelen és a tét visszatérítésre kerül.

Továbbjutó csapat (Team To Go Through)

Ez a téttípus meglehetősen népszerű a kieséses tornák esetében, így például a Bajnokok Ligája vagy a Labdarugó világbajnokság meccseinél. Ahelyett, hogy a fogadást a teljes játékidő végeredményére kötnéd (1X2), arra teszel tétet, hogy melyik csapat jut tovább a következő fordulóba. Lévén, hogy ezeknél a meccseknél a hosszabbítások és a büntetőpárbaj létfontosságú szerepet játszhatnak a továbbjutás kérdésének eldöntésében, a tétnél ezek is számítanak, hisz a továbbjutás a lényeg.

Kombinációs fogadás

Kombinációs fogadás (Combination betting): Ennél a téttípusnál az irányítás teljes egészében a te kezedben van, hisz a tétedet magadnak alkotod meg. A kombinációs fogadás úgy működik, hogy számos tétet egy nagy tétként egyesítesz.
Például: A Hull a Doncaster csapatával játszik a FA-kupában. Úgy véled, hogy a Hull fog nyerni, azonban a Doncaster is fog gólt lőni, a játék pedig megle

hetősen sok konfliktussal lesz majd tele. Ebben az esetben egy nagy tétben kombinálhatod a három tétet: Hull győz, Mind a két csapat szerez pontot, +5,5-ös tét a sárga lapokra. Az oddsok nagyban megnövekednek majd a kombinált fogadásban, mely a kiemelt kockázatnak köszönhető.

A kombinációs fogadásnál akár több meccs és liga mérkőzéseinek eredményét is kombinálhatod, és arra is van lehetőséged, hogy különböző sportok, tv és politikai fogadások tétjeit egyesítsd!

Élő Foci fogadás és élő közvetítés

Az élő sportfogadás az online sportfogadás egyik legizgalmasabb szegmense, hiszen a mérkőzés ideje alatt folyamatosan új téteket helyezhetsz el, méghozzá a találkozó alakulásának megfelelően. Arról nem is beszélve, hogy az élő fogadás közben rengeteg dolgot megtudsz az adott csapatok kvalitásairól, így legközelebb már látatlanban is könnyebben fogadhatsz majd rájuk vagy éppen ellenük.

A topligákon kívül, képernyőre kerülnek az öreg kontinens kisebb bajnokságai is, ahogy a világ legnagyobb – Európán kívüli – pontvadászatai is. Ennek köszönhetően, a hét minden napján, szinte minden órában belenézhetsz valamilyen mérkőzésbe, a hétvégék pedig kiemelt alkalomnak számítanak, nem véletlenül.

A legjobb online foci fogadási oldalak Magyarországon 2023-ben

Hol fogadjunk futballra? Íme a legjobb online fogadóirodák, ahol focira fogadhatsz! Kezdésből azt javaslom, hogy ezen irodák egyikénél vagy többnél játssz, hiszen amiket az Tippmixpro Tippek csapat ajánl, azok mind komoly, megbízható irodák, minőségi szolgáltatásokkal.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - FOCI FOGADÁS A 22BET-NÉL

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

A felhasználók több mint 50 000 havi eseményt élvezhetnek több mint 50 különböző sportágból, a futballtól és a tenisztől az alpesi síelésen át a gyorsasági futásig. A 22bet sportfogadási oldalon a foci esélyek nagyon versenyképesek, különösen a top bajnokságokban, és minden nap több eseményt kínálnak jobb esélyekkel. Ezen kívül több mint 500 piacra fogadhat, beleértve a speciális játékosfogadásokat, büntetőket, szögleteket és a bűntetőlapokat is.
A labdarúgás esetében a profitráta 94,8% körüli, a kosárlabda és a tenisz esetében pedig 95% a top versenyeken, tehát a magyar játékosok számára elérhető sportfogadóirodák 80%-ához képest nagyon jó az esély.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - FOCI FOGADÁS A 20BET-NÉL

✅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✅ Gyors kifizetések, rengeteg be és kifizetési eszközök
✅ Különféle fogadási piacok
✅ Sportfogadás Bónusz akár 35.000Ft

A 20Bet minden népszerű sportágra és versenyre kínál fogadásokat. Olyan labdarúgó-bajnokságokra fogadhatsz, mint a Bundesliga, a Ligue 1 és a Serie A. A 20Bet fogadási szekciójában általában a nagyobb labdarúgó-bajnokságok szerepelnek elsőként.

Élő közvetítés a 20betnél – elérhető ez a funkció? Igen, a 20Bet Magyarország -nál a fogadók számos eseményt valós időben követhetnek, de ez a funkció csak azok számára elérhető, akik rendelkeznek számlával. Az élő közvetítések eléréséhez a fogadási lehetőségek média részében a TV feliratra kell kattintanod.

Hogy csinálunk pénzt online futball fogadásokkal?

Biztosan irigykedve gondoltál azokra, akik „bizalmas” információkhoz tudnak jutni a futball világában, az úgy nevezett „trükkös mérkőzésekhez” és egyéb hasonló tevékenységhez, amelyek nagyon könnyen pénzt hozhatnak. Ezek nagyon kevesen vannak és a kockázat is hatalmas. Akárhogy is, mindenki, aki Facebookon vagy különféle oldalakon azt állítja, hogy hasonló információ birtokában áll, csaló, aki megpróbálja kihasználni a hiszékeny emberek bizalmát. Ha valakinek tényleg ilyen információja van, nem vesztegeti az idejét, hogy a közösségi médiában eladja azt. Felejtsd el az ilyen gondolatokat és koncentrálj azokra a tevékenységekre, amelyek belőled is sikeres fogadót csinálhatnak!

Ennek érdekében a folytatásban néhány tanácsot adok, amelyeket, ha követsz, biztos, hogy javulni fognak a fogadási eredményeid. Tartsd észben, hogy senki nem garantál 100% profitot a sportfogadásokra és amit a továbbiakban olvashatsz, az inkább egy útmutató, amely csökkenti a fogadóirodák előnyeit.

Élő fogadásokat köss!

Az élő fogadások a legkeresettebbek a játékosok körében és az iparág jövőjét jelentik, ezért kár lenne nem kihasználni ezeket. Bárki, akár egy kezdő is nagyon gyorsan profitot termelhet ezekkel az élő futball fogadásokkal! Minden, amit tenni kell, hogy legyünk fegyelmezettek, informáltak és a profit majd jönni fog.

Még mindig vannak olyan személyek, akik szeretnek egy mérkőzésre napokkal hamarabb fogadni, de ezek egyre kevesebben vannak. Gyorsan utána nézhetsz az adott csapat aktuális formájának, helyezéseknek és hasonló adatoknak és így a fogadás nyereségesnek tűnhet. Fontos tudni azonban, hogy a fogadóiroda ezekre mind előtted gondolt és a profi alkalmazottak az összes mérkőzést alaposan elemzik úgy, hogy te legyél az, aki veszít. Nem beszélve arról, hogy mennyi minden változhat a mérkőzés kezdetéig, vagy akár az után is. A dolgok másképp állnak az élő fogadások esetében, hiszen az összes információhoz hozzáférhetsz és a szorzók is frissülnek a mérkőzés alatt, mi több, aközben is fogadhatsz, míg nézed az adott meccset

Hogyan szerezz pénzt az élő fogadásokkal?

Első sorban azt javaslom, hogy a fenti listán szereplő fogadóirodákból válassz, hiszen a minőségbeli különbség a legjobban az élő fogadások esetében vehető észre. Ahhoz, hogy ne mérgelődj, olyan irodára van szükséged, melynek gazdag a kínálata, az adatok gyorsan frissülnek, a szorzókat ritkán blokkolják és a fogadások azonnal megköttetnek, amint megnyomtuk a gombot.

Higgyetek nekem, nincs szükség olyan oldalra, amelyik lefagy, mikor többen látogatják, olyanra sem, amelynél késik az információ vagy a fogadásokat órák múltán fizetik ki. Ne fogadj élőben, ha nem látod a meccset, még akkor sem, ha a szolgáltatók nagyon hasznos játékstatisztikákat mutatnak. Nincs az a statisztika, ami felérne azzal, hogy élőben nézzük a mérkőzést, hiszen így kiszúrhatsz fontos dolgokat, amelyeket a statisztikák nem adnak vissza.

Keresd meg különböző oldalakon a legjobb szorzókat

Ez nagyon fontos tanács, de így is sokan vannak, akik nem veszik figyelembe. Sokan úgy gondolják, hogy időveszteség a legjobb szorzó keresése, főként azért, mert a különbségek nem olyan nagyok. Ha tényleg szeretnél pénzt keresni a foci fogadásokkal akkor nem ugorhatod át ezt a lépést, mert ez a sok apró különbség idővel nagyon érződhet és jelentheti a különbséget a profit és a veszteség között. Van elég időd a kínálatok átnézésére, hiszen minden mérkőzés már napokkal hamarabb a kínálat része!

Money Management

A pénzkezelés az egyik kulcsa a sportfogadásoknak. Ajánlott megtervezni a költségvetésünket még mielőtt fogadnánk, mert így nyugodtabbak leszünk. Ha fogadás közben határozod meg az erre szánt pénzt és a tét nagyságát, lehet, hogy az adrenalin miatt több pénzt szánsz egy fogadásra, mint normálisan tennéd. Ugyanakkor sokkal jobban kiteszed magad annak, hogy azért játssz, hogy visszaszerezd veszteségeid és mind tudjuk, hogy ez a legkönnyebb módja annak, hogy rövid időn belül jelentős összegeket veszítsünk.

Eloszthatod mondjuk két felé a fogadásokat: magas és alacsony kockázatú fogadások. A pénzed legnagyobb részét a biztosabb fogadásokba kellene fektetned, míg a rizikósabb tippeket kisebb összegekkel megjátszani. Ha egy hasonló tervet követsz, egészen biztos, hogy nem gazdagodsz meg egyik pillanatról a másikra, de jelentősen növeled az esélyét, hogy a nap végén pluszban legyél, ami hosszú távon folyamatos bevételeket eredményezhet. Így gondolkodnak a profi fogadók is.

Foci fogadás: milyen stratégiát kövess a nyereségek növelésére?

Csapatunk az idők folyamán hangsúlyt fektetett a különböző stratégiákra, melyeket alkalmazni lehet a sportfogadásokra és növelik esélyeinket. Oldalunkon találtok egy gyűjteményt ebben a témában. Az elmúlt 15 év legjobb stratégiáit megtaláljátok, előnyökkel és hátrányokkal, ugyanakkor tanácsokkal is, melyek segítenek, hogy a legjobban kihasználjátok azokat. Íme néhány hasznos cikk a fogadási stratégiákról, melyeket mindenkinek ajánlott elolvasnia!
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Katalin Balázs egy profi labdarúgás tippadó. 10+ év tapasztalattal rendelkezik, és havi szinten 68%-os sikerarányt ér el.

Scroll to Top