Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

FOCI TIPPEK

Foci tippek ingyen, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok, statisztikák!. Ingyen foci tippeket keresel mára? Tanulj meg helyesen fogadni futballra úgy, hogy követed az TippmixPro Tippek csapatának tanácsait és ajánlásait.

Hogyan fogadjunk? – Hogyan kezdjük el az online fogadásokat?

ᐅ Regisztrálj a kedvenc online sportfogadó oldaladra.
ᐅ Lépj be a sportfogadás oldalra és keresd meg a kedvenc sporteseményeid. Ideális esetben már rendelkezel némi háttértudással az adott sporttal kapcsolatban, tisztában vagy a játékosokkal és a csapatokkal.
ᐅ Mindig nézd át az elérhető oddsokat, mielőtt fogadást kötnél.
ᐅ Válaszd ki, mire szeretnél fogadni és döntsd el, hogy mekkora tétet teszel az adott eseményre.
ᐅ Ha mindezzel megvagy, add fel a szelvényed és figyeld az adott sporteseményt, hogy megtudd, nyertél-e vagy sem.

22bet BónuszKód: Sportfogadás bónusz akár 35.000Ft! Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni ebből a bónuszból, akkor azt javasoljuk, hogy az első befizetésedkor pontosan 35.000 Ft-ot (vagy más devizátban) fizess be. Ezt a bónuszt mindössze 1 euró / 1 amerikai dollár befizetésével igényelheted, de ilyen kis összegért nem érdemes igénybe venni a bónuszt.

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT >>>>

Ez a legjobb módja, hogy nyerjünk a sportfogadásokon!

A profi fogadók tudják, hogy minden fogadás esetében a szerencsén is múlik, ezért céljuk az, hogy végül több nyertes, mint vesztes fogadásuk legyen. Ennek elérése érdekében:

– Kiváló pénzkezeléssel rendelkeznek, amitől nem térnek el soha.
– Kiváló elemzési rendszerük van a sportfogadásokra, melyet folyamatosan frissítenek az előző eredményeik és a rendszerük erősségei/gyengeségei alapján.
– Csak „value bets”-t próbálnak játszani, amelyek esetében a reális nyereség valószínűsége nagyobb, mint maga a szorzó.
– Csak olyan fogadásokat választanak, amelyek logikus érveken alapszanak, a lehető legobjektívebbek, nem fogadnak kedvenc csapatukra, nem nyomnak cash out-ot amikor megijednek, mert rossz érzésük támadt.

Egyszerűnek tűnik? Elméletben az is, de a gyakorlat elég bonyolult és ez egy olyan téma, amelyet nem árt boncolgatni. Találtok az oldalunkon egy útmutatót, amelyet azok számára készítettünk, akik szeretnének profi fogadók lenni. Kombináld a pénzkezelést az Easy Money stratégiával!

A legjobb online foci fogadási oldalak Magyarországon 2023-ben

Vannak olyan online fogadóirodák, amelyek bizonyos mérkőzésekre több száz különböző fogadási opciót kínálnak, ezért egészen biztos, hogy megtalálod a számodra megfelelőt. Ugyanakkor tudnod kell, hogy nem mindenik fogadóiroda kínálja ugyanazokat a lehetőségeket: vannak, amelyek inkább az ázsiai hendikepre szakosodtak, mások az európai hendikepre. Van, ahol megtalálod a kínálatban a szögleteket, lapokat vagy öngólokat, másoknál inkább a büntetőkre fogadhatsz. Néhány helyen 15 percenként intervallumban fogadhatunk, máshol 5 vagy 10 percenként. A példák sorát még folytathatnánk.

A fentiek miatt nem rossz ötlet, ha egyszerre több irodánál is van fiókod. Így nem csak a legmagasabb szorzó mellett fogadhatsz minden alkalommal, de megtalálod az épp számodra érdekes lehetőségeket is.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - FOCI FOGADÁS A 22BET-NÉL

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

A felhasználók több mint 50 000 havi eseményt élvezhetnek több mint 50 különböző sportágból, a futballtól és a tenisztől az alpesi síelésen át a gyorsasági futásig. A 22bet sportfogadási oldalon a foci esélyek nagyon versenyképesek, különösen a top bajnokságokban, és minden nap több eseményt kínálnak jobb esélyekkel. Ezen kívül több mint 500 piacra fogadhat, beleértve a speciális játékosfogadásokat, büntetőket, szögleteket és a bűntetőlapokat is.
A labdarúgás esetében a profitráta 94,8% körüli, a kosárlabda és a tenisz esetében pedig 95% a top versenyeken, tehát a magyar játékosok számára elérhető sportfogadóirodák 80%-ához képest nagyon jó az esély.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - FOCI FOGADÁS A 20BET-NÉL

✅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✅ Gyors kifizetések, rengeteg be és kifizetési eszközök
✅ Különféle fogadási piacok
✅ Sportfogadás Bónusz akár 35.000Ft

A 20Bet minden népszerű sportágra és versenyre kínál fogadásokat. Olyan labdarúgó-bajnokságokra fogadhatsz, mint a Bundesliga, a Ligue 1 és a Serie A. A 20Bet fogadási szekciójában általában a nagyobb labdarúgó-bajnokságok szerepelnek elsőként.

Élő közvetítés a 20betnél – elérhető ez a funkció? Igen, a 20Bet Magyarország -nál a fogadók számos eseményt valós időben követhetnek, de ez a funkció csak azok számára elérhető, akik rendelkeznek számlával. Az élő közvetítések eléréséhez a fogadási lehetőségek média részében a TV feliratra kell kattintanod.

Scroll to Top