Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Easy Money stratégia

Növeld nyereményeid az Easy Money stratégia segítségével, amely az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb stratégia a sportfogadások terén. Tanuld meg, hogy érhetsz el gyors profitot rövid idő alatt!

Az Easy Money stratégia az egyik legismertebb a sportfogadások világában, és azon kevesek egyike, amelyik tényleg jelentős nyereményeket hozhat a fogadóknak, persze csak akkor, ha helyesen alkalmazzák. Annak ellenére, hogy nagyon egyszerű, sok csapdát is rejt, amelyeket a tapasztalatlan fogadók nem vesznek figyelembe.

Easy Money stratégia

Az Easy Money stratégia abból áll, hogy egy bizonyos összeggel fogadunk egy minél biztosabb mérkőzésre, a szorzótól függetlenül. A teljes összeget, amit ebből a fogadásból szerzünk, feltesszük egy következő fogadásra. A kezdetektől kell legyen egy célunk és abban a pillanatban, amikor elértük ezt a célt, a profitot külön kell választani és elölről kezdeni az egész folyamatot.

Példa:100.000 forinttal indulunk számlánkon, a cél pedig 200.000 forint elérése
Feltesszük a 100.000 forintot 1.15 szorzó mellett -> van 115.000 forintunk
Feltesszük a 115.000 forintot 1.10 szorzó mellett -> van 126.500 forintunk
Feltesszük a 126.500 forintot 1.20 szorzó mellett -> van 151.800 forintunk
Feltesszük a 151.800 forintot 1.17 szorzó mellett -> van 177.600 forintunk
Feltesszük a 177.600 forintot 1.13 szorzó mellett -> van 200.680 forintunk
Elértük a célt, a 100.680 forint profitot félretesszük és elölről kezdjük a folyamatot 100.000 forinttal.

Amint azt látni fogjátok, nagyon egyszerű stratégiáról beszélünk, amelyet bárki azonnal megérthet. De mennyire jó ez? Látni fogjuk a következőkben.

22bet BónuszKód: Sportfogadás bónusz akár 35.000Ft! Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni ebből a bónuszból, akkor azt javasoljuk, hogy az első befizetésedkor pontosan 35.000 Ft-ot (vagy más devizátban) fizess be. Ezt a bónuszt mindössze 1 euró / 1 amerikai dollár befizetésével igényelheted, de ilyen kis összegért nem érdemes igénybe venni a bónuszt.

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT >>>>

Az easy money stratégia előnyei és hátrányai

✓ A többi stratégia (mint például a Martingale) elég nehéz, hiszen több 10 nyertes fogadásra van szükség ahhoz, hogy megduplázzuk pénzünket. Az Easy Money esetében csupán néhány fogadással megduplázhatjuk, akár meg is háromszorozhatjuk a kezdeti összeget.
✓ A fogadások elég biztosak, nagy a lehetősége, hogy bejöjjenek. Nem nehéz sorozatban nyertes fogadásokat kötni.
✓ Sok fogadást köthetünk egy nap, főleg, ha élőben játszunk (de a kockázat is magasabb). Néhány óra vagy legtöbb néhány nap alatt jelentős eredményeket érhetünk el.
✓ Ez a stratégia jó azoknak is, akiknek nagyobb összeg áll a rendelkezésükre, de a véges kerettel rendelkezőknek is. Valójában ez az egyetlen stratégia, amelyet a kispénzű fogadók is alkalmazhatnak és amely segítségével lényeges nyereségre tehetnek szert. Nagyon fontos, hogy minden egyes fogadást jól ki kell elemezni és emellett sok szerencsére is szükség van.

✕ Bármelyik vesztes fogadás a teljes összeg elvesztéséhez vezet. Hiába nyerjük meg az első négy fogadást, ha az ötödiket elveszítjük. Ebben az esetben nem csak a profitot veszítjük el, de a befektetett összeget is, tehát újabb befektetésre van szükség, hogy visszaszerezzük a veszteségeket.
✕ Egyetlen fogadás sem biztos. Voltak 1.01-es szorzójú tippek is, amelyek nem jöttek be. Persze ennek kicsi a valószínűsége, de megtörténhet.
✕ Sokan nem elég erősek, engedik magukat befolyásolni egyetlen fogadás eredményétől. Ezek az emberek gyorsan önbizalmat szereznek 4-5 nyertes fogadás után és azt hiszik, hogy a következőnél sem történhet meglepetés , így az elemzésük felületesebbé válhat. Ugyanakkor egy vesztes fogadás után elbátortalanodnak a gondolattól, hogy mindent elölről kell kezdeni és újabb 4-5 sorozatban nyertes fogadásra van szükség, hogy visszaszerezzék az előző veszteségeiket.

Melyik fogadóirodáknál ajánlott a stratégia használata?

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - FOCI FOGADÁS A 22BET-NÉL

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

A felhasználók több mint 50 000 havi eseményt élvezhetnek több mint 50 különböző sportágból, a futballtól és a tenisztől az alpesi síelésen át a gyorsasági futásig. A 22bet sportfogadási oldalon a foci esélyek nagyon versenyképesek, különösen a top bajnokságokban, és minden nap több eseményt kínálnak jobb esélyekkel. Ezen kívül több mint 500 piacra fogadhat, beleértve a speciális játékosfogadásokat, büntetőket, szögleteket és a bűntetőlapokat is.
A labdarúgás esetében a profitráta 94,8% körüli, a kosárlabda és a tenisz esetében pedig 95% a top versenyeken, tehát a magyar játékosok számára elérhető sportfogadóirodák 80%-ához képest nagyon jó az esély.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - FOCI FOGADÁS A 20BET-NÉL

✅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✅ Gyors kifizetések, rengeteg be és kifizetési eszközök
✅ Különféle fogadási piacok
✅ Sportfogadás Bónusz akár 35.000Ft

A 20Bet minden népszerű sportágra és versenyre kínál fogadásokat. Olyan labdarúgó-bajnokságokra fogadhatsz, mint a Bundesliga, a Ligue 1 és a Serie A. A 20Bet fogadási szekciójában általában a nagyobb labdarúgó-bajnokságok szerepelnek elsőként.

Élő közvetítés a 20betnél – elérhető ez a funkció? Igen, a 20Bet Magyarország -nál a fogadók számos eseményt valós időben követhetnek, de ez a funkció csak azok számára elérhető, akik rendelkeznek számlával. Az élő közvetítések eléréséhez a fogadási lehetőségek média részében a TV feliratra kell kattintanod.

Easy money tanácsok – technikák, hogy többet nyerj

A legtöbben az Easy Money stratégiát futball vagy tenisz mérkőzések esetében használják.Ha futballra fogadunk, csak olyan bajnokságokat és együtteseket válasszunk, amelyeket jól ismerünk és minden egyes mérkőzést kielemzünk. Soha nem szabad véletlenszerűen választani, még akkor sem, ha az egyik csapat sokkal esélyesebbnek tűnik.

Használhatjuk ezt a stratégiát kézilabda esetében is, hiszen vannak csapatok az erősebb bajnokságokban, amelyek hazai pályán 30-40 győzelmet is elkönyvelnek egymás után, anélkül, hogy hibáznának 2-3 bajnokságon keresztül. Az is igaz, hogy nagyon alacsonyak a szorzók ezen csapatok esetében..Például a tenisz mérkőzések esetében sokkal gyakrabban történnek meglepetések a kis bajnokságokon, mint a Grand Slam-ek esetében, hiszen a jó teniszezők nem játszanak mindig a legmagasabb szinten, ha kisebb bajnokságokról van szó.

Használhatjuk ezt a stratégiát kézilabda esetében is, hiszen vannak csapatok az erősebb bajnokságokban, amelyek hazai pályán 30-40 győzelmet is elkönyvelnek egymás után, anélkül, hogy hibáznának 2-3 bajnokságon keresztül. Az is igaz, hogy nagyon alacsonyak a szorzók ezen csapatok esetében.

Akkor, amikor 2 csapatot/játékost választunk, akikre szeretnénk ezt a stratégiát alkalmazni, fontos, hogy megvizsgáljuk a jelenlegi eredményeiket, hogy voltak-e meglepetések az közelmúltbeli mérkőzéseiken. Ha találunk ilyen esetet, jobb elkerülni az adott mérkőzést.

Ha nem tudod milyen mérkőzést válassz, elolvashatod az oldalunkon található tippeket és ott megtalálod, hogy a Tippmix szakértői éppen mit ajánlanak és ahol magasabb a szorzó, választhatsz egy biztosabb lehetőséget. Például a hazaiak győzelme helyett választhatsz 1X-t, vagy ázsiai hendikep -1 helyett, választhatsz hendikep -2-t stb.

A stratégia használata élő fogadásokra

Esetenként használhatjuk ezt a stratégiát élő fogadásokhoz is, de itt nagyon óvatosnak kell lenni, hiszen a meglepetések száma ebben az esetben magasabb, mint amikor mérkőzés előtti fogadásokat kötünk. Például láttam olyan fogadót, aki egy olyan teniszező fogadott, amelyik előny 5-2 volt a döntő szettben és ő is következett az adogatással. Az ellenfelének sikerült a break és utána megfordította a mérkőzést. 

Volt olyan eset is, amikor egy futballmeccs a 85. percében nagyon alacsony szorzó mellett valaki arra fogadott, hogy nem születik még 2 gól az utolsó 5 percben. A mérkőzés vége azonban nagyon látványosra és váratlanra sikerült, 2 gólt is rúgtak, így a fogadás vesztes lett.

Ha élő fogadásra használjuk ezt a stratégiát, kötelező követni az adott mérkőzést, hogy láthassuk, miként alakul. Soha nem szabad véletlenszerűen fogadni, mert így biztos, hogy a szerencse nem tart el örökké és nő az esély arra, hogy elkapjunk egy vesztes fogadást. Az igazság az, hogy sokkal gyorsabban növelhetjük pénzünket az élő fogadásokkal, hiszen magasa számú eseményre fogadhatunk rövid időn belül, de a meglepetés lehetősége nagyobb, mint a mérkőzés előtti fogadások esetében. Mindemellett jóval rövidebb idő áll rendelkezésünkre a mérkőzés elemzésére.

Sportfogadás stratégia: milyen stratégiát kövess a nyereségek növelésére?

Csapatunk az idők folyamán hangsúlyt fektetett a különböző stratégiákra, melyeket alkalmazni lehet a sportfogadásokra és növelik esélyeinket. Oldalunkon találtok egy gyűjteményt ebben a témában. Az elmúlt 15 év legjobb stratégiáit megtaláljátok, előnyökkel és hátrányokkal, ugyanakkor tanácsokkal is, melyek segítenek, hogy a legjobban kihasználjátok azokat. Íme néhány hasznos cikk a fogadási stratégiákról, melyeket mindenkinek ajánlott elolvasnia!
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top