Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Fogadási Stratégiák

Fedezz fel mindent, amit tudnod kell ahhoz, hogy sikeres legyél az internetes sportfogadásokban. Ha azok közé tartozol, akik hajlandók tanulni annak érdekében, hogy jobbakká váljanak, akkor a megfelelő helyen vagy! Íme a cikkek, amelyeket mindenképp el kell olvasni, ha szeretnél olyan fogadó lenni, aki folyamatosan nyer ebből a tevékenységből.

Fogadási Stratégiák

Napjaink fogadói sokkal kiváltságosabb helyzetben vannak, mint azok, akik 10 évvel ezelőtt fogadtak, hiszen most mindenféle cikk és bemutató csak egyetlen kattintásnyira van tőlünk, amelyek segítenek még jobb fogadóvá válni. Sokan azonban nem tartják fontosnak ezeket és nem hajlandók tanulással vesztegetni az időt. Ők futószalagon szeretnének nyertes szelvényeket kapni.

A profik azonban rájöttek, hogy ilyesmi nem létezik, és akik ezt ígérik mind csalók, akik ki akarják használni a meggazdagodást kereső emberek naivitását. A VIP klubunk tagjai is láthatták, hogy vannak hónapok, amikor csak pár ezer forintot keresünk, máskor megháromszorozzuk pénzünket és néha előfordul az is (mint februárba), hogy tippjeink mindössze 40-50%-a jön be. Hosszú távon azonban érdemes számolni egyet és megnézni, hogy mennyi profitot termeltünk. Én személy szerint 100.000 forinttal kezdtem 2022-t és év végén 3.500.000 forint profittal zártam!

22bet BónuszKód: Sportfogadás bónusz akár 35.000Ft! Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni ebből a bónuszból, akkor azt javasoljuk, hogy az első befizetésedkor pontosan 35.000 Ft-ot (vagy más devizátban) fizess be. Ezt a bónuszt mindössze 1 euró / 1 amerikai dollár befizetésével igényelheted, de ilyen kis összegért nem érdemes igénybe venni a bónuszt.

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT >>>>

Sportfogadás Stratégia: Hogyan nyerj pénzt sportfogadásokkal 2023-ben

Mielőtt nekifognál fogadni, gondolja arra az összegre, amelyet szeretnél havonta befektetni. Nagyon fontos, hogy soha ne fogadj olyan pénzzel, ami nem áll a rendelkezésedre, vagy amit nem tudsz nélkülözni. Ami ennél is fontosabb, hogy amikor meghatároztad a havi költségvetésed, attól függetlenül, hogy nyersz, vagy veszítesz, soha ne egészítsd azt ki még több pénzzel. Hatalmas önkontrollra van szükség ehhez, de saját tapasztalatból garantálom, hogy csak így tudod kellő komolysággal és professzionalizmussal kezelni az online fogadásokat, anélkül, hogy függővé válnál.

Azt javaslom, hogy legalább 50.000 forinttal kezdj és naponta a kereted legtöbb 2%-ra fogadj. Ha olyan fogadások vannak, melyeket rizikósnak tartasz, vagy nem vagy biztos bennük, de mégis szeretnél ezekre fogadni, ne tégy többet rájuk, mint a havi költségvetésed 0.5%-a.

Az online fogadásokat kezeld saját vállalkozásként, amely hosszú távon kell profitot termeljen. Amikor vállalkozást indítasz, nem számítasz a befektetésed megtriplázására már az első hónapban. Legtöbb esetben arra sem számítasz, hogy megtérül 2-3 hónapon belül. Légy realista, ne álmodj mesebeli nyereményekről, hiszen a valóság az, hogy ezek nagyon ritkák. Előszőr a tanulásba, a tökéletesítésbe, saját működő stratégiák kidolgozásába fektess!

Legyen fiókod legalább 3 online fogadóirodánál

Hiába játszol a Tippmixen, hosszú távon nem fogsz nyereséget termelni. Nem ismerek egyetlen komoly fogadót sem, aki az állami irodánál játszana, azért, mert a szorzóik nagyon alacsonyak és rengeteg előny hiányzik náluk, ami máshol megtalálható. Most már hazánkban is törvényes online fogadni és rengeteg neves online fogadóiroda kínál: nagyon magas szorzókat, periodikus bónuszokat, cashout funkciót, élő fogadásokat, élő közvetítéseket és sok más nagyon hasznos elemet, amelyek, ha tudod őket használni, növelni fogják a profitodat.

Mivel NEM tudsz nyereséget termelni alacsony szorzók mellett, nagyon fontos, hogy olyan fogadóirodákat válassz, amelyek folyamatosan a legjobb szorzókat kínálják kedvenc sportodra. Éppen ezért, azt javaslom, hogy legalább 3 irodánál regisztrálj és naponta ellenőrizd, hogy melyiknél a legjobb a szorzó fogadásaidra. Hiába nyersz egy szelvényt 2-es szorzóval a Tippmixen, ha az 22bet ugyanazt a szelvényt 4-es szorzóval kínálja. A különbség néha akár 50% profit is lehet! Íme az ajánlásom azokról a fogadóirodákról, ahol mindenképp kellene legyen felhasználód:

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - FOCI FOGADÁS A 22BET-NÉL

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

A felhasználók több mint 50 000 havi eseményt élvezhetnek több mint 50 különböző sportágból, a futballtól és a tenisztől az alpesi síelésen át a gyorsasági futásig. A 22bet sportfogadási oldalon a foci esélyek nagyon versenyképesek, különösen a top bajnokságokban, és minden nap több eseményt kínálnak jobb esélyekkel. Ezen kívül több mint 500 piacra fogadhat, beleértve a speciális játékosfogadásokat, büntetőket, szögleteket és a bűntetőlapokat is.
A labdarúgás esetében a profitráta 94,8% körüli, a kosárlabda és a tenisz esetében pedig 95% a top versenyeken, tehát a magyar játékosok számára elérhető sportfogadóirodák 80%-ához képest nagyon jó az esély.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

20BET - FOCI FOGADÁS A 20BET-NÉL

✅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✅ Gyors kifizetések, rengeteg be és kifizetési eszközök
✅ Különféle fogadási piacok
✅ Sportfogadás Bónusz akár 35.000Ft

A 20Bet minden népszerű sportágra és versenyre kínál fogadásokat. Olyan labdarúgó-bajnokságokra fogadhatsz, mint a Bundesliga, a Ligue 1 és a Serie A. A 20Bet fogadási szekciójában általában a nagyobb labdarúgó-bajnokságok szerepelnek elsőként.

Élő közvetítés a 20betnél – elérhető ez a funkció? Igen, a 20Bet Magyarország -nál a fogadók számos eseményt valós időben követhetnek, de ez a funkció csak azok számára elérhető, akik rendelkeznek számlával. Az élő közvetítések eléréséhez a fogadási lehetőségek média részében a TV feliratra kell kattintanod.

Ne fogadj anélkül, hogy előtte komoly elemzést végeznél!

Ahhoz, hogy nyerjünk a sportfogadásokkal, kötelezi ismerni az eseményeket, amelyekre fogadunk. Gondolkozz kicsit. Egy orosz másodosztályú mérkőzésre nem ugyanaz fogadni, mint egy Premier League mérkőzésre.

A kevésbé népszerű bajnokságokról minimális információ áll rendelkezésre, mint a helyezés, eredmények, program vagy egyéb statisztikák. Ezzel ellentétben, egy top liga esetében néhány másodperc alatt szinte bármit megtudhatsz: ki váltott edzőt, hol buliztak a játékosok, ki van felfüggesztve vagy lesérülve, milyen az adott együttes játékstílusa vagy éppen az átlagos lapok száma, amelyet a játékvezetők átlagosan kiosztanak. Íme egy konkrét példa, hogy megértsd, miért létfontosságú az információ:

Tarts be néhány szabályt és kerüld el a közönséges hibákat

Szépen hangzik: money management, értékes fogadások megkötése, a mérkőzés helyes elemzése stb. Ezek mind hiába vannak, ha 3 vesztes mérkőzés után felmérgelődsz és teljesen kaotikusan kezdesz fogadni. Sokan azért veszítenek a fogadásokon, mert buta hibákat vétenek, vagy mert nem képesek betartani egy sor alapszabályt. A legfontosabb követendő példák és elkerülendő hibák a következők:

⇒ A végsőkig tartsd tiszteletben a money management-t
⇒ Ne fogadj többet, mint amennyit megengedhetsz magadnak
⇒ Reális célokat tűzz ki
⇒ Soha ne játssz veszteségeid visszaszerzése érdekében
⇒ Az egyszeres fogadásokra koncentrálj
⇒ Csak a legjobb online fogadóirodáknál játssz
⇒ Ne vidd túlzásba! A szerencsejáték-függőség egy betegség!
⇒ Ne vegyél át mindenféle oldalról tippeket anélkül, hogy elemeznéd azokat
⇒ Ne vegyél a neten tippeket


Valahogy így lehet hosszú távon pénzt nyerni a sportfogadásokból. Nem hangzik nagyon szórakoztatónak, tudom, hogy jobban tetszene egy varázsmetódus vagy egy sor biztos fogadás, de sajnos ezek a valóságban nem léteznek, vagy a közeljövőben nem juthatsz hozzájuk. Nem hiszel nekem? Akkor felejtsd el a fenti tanácsokat és egy év múlva meséld el nekem, hogy a Facebookon található biztos tippek segítségével sikerült-e már megvenned álmaid autóját vagy egy palotát. A szomorú valóság az, hogy a folyamatosan játszó fogadók 93%-a a naptári év végén mínuszban van. Gondolod, hogy megvan benned az, ami a maradék 7%-hoz szükséges?

Scroll to Top