Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Tenisz Fogadás – Fogadási útmutató

A tenisz fogadás elsőre nagyon bonyolultnak tűnhet, amíg nem ismered meg a sportág szabályait és a benne rejlő lehetőségeket. Itt az idő, hogy új szintre emeld a tenisszel kapcsolatos ismereteidet!

Ezen útmutató segítségével átfogó képet kaphatsz a tenisz fogadás alapjairól és a sport szabályairól. Megértheted, hogy hogyan is játsszák magát a játékot, illetve megmutatjuk, hogy melyik fogadástípusok lehetnek a legjövedelmezőbbek számodra.

Tenisz Fogadás – Alapok és szabályok

A tenisz a világ egyik legnépszerűbb sportja, amely több millió rajongóval bír. A játék során, a két versenyző a háló két oldalán állva próbálja meg a kezében tartott ütővel átütni a labdát az ellenfél térfelére. A játékot lehet négyen is játszani, ez a páros, ilyenkor két-két ember verseng egymással.

A játék célja, hogy minél több pontot szerezz, szetteket nyerj, végül pedig te legyél a mérkőzés győztese. A játékos által elütött labdának mindenképpen a másik játékos térfelén kell pattannia, hogy az ütés érvényes legyen. Úgy szerezhetsz pontot, ha adogatás közben hibára kényszeríted az ellenfeled, például a hálóba üti a labdát vagy nem a te térfeleden belül esik le a labda, esetleg olyan labdát ütsz, amelyet nem tud egy pattanás után visszaadni.

Tenisz Fogadás – Hogyan történik a pontszerzés?

A teniszben bonyolultnak tűnik a pontszerzés, ám ha egyszer megérted a rendszerét, többé már nem lesz problémád vele. A játékosok a mérkőzés megnyeréséért küzdenek, aki először eléri a hat pontot, az nyeri meg a szettet. A mérkőzés megnyeréséhez kettő vagy három szettet kell nyerni (ez a meccs hosszától függ).

A pontszerzés így működik: 15, 30, 40, gamepoint. Ha te szerválsz és megnyered a labdamenetet, 15-0 lesz az előnyöd. Ha az ellenfél nyeri a következő pontot, 15-15 lesz az állás. Ez addig meg így, amíg valamelyik játékos el nem éri a négy pontot és megnyeri az adott játszmát. Azonban mindig kettővel kell nyerni, azaz 40-40-es állásnál, amit deuce-nak vagy egyenlőnek nevezünk, a játékosoknak előbb előnyt kell nyerniük (advantage), majd, ha a következő labdamenetet is megnyeri az előnyt szerző játékos, akkor övé a pont. Ha a játékos elveszíti a következő labdamenetet, ismét 40-40, deuce az állás.

Az első játékos, aki hat pontot szerez, megnyeri a szettet. De a pontokhoz hasonlóan, a szetteket is legalább két ponttal kell megnyerni, vagyis 5-5-ös állás esetén, a 7-5-ös eredményt elérő játékos nyer. A végtelenített mérkőzések megakadályozására viszont bevezették a tie-breaket: 6-6-os állás esetén, hét labdamenetet kell megnyernie a játékosnak ahhoz, hogy megnyerje a szettet. A két pontos különbség azonban itt is meg kell, hogy legyen, vagyis a tie-break akármilyen hosszú lehet.

A legtöbb teniszmeccs három szettes, vagyis az a játékos nyer, aki először nyer meg két szettet. A Grand Slam tornákon és a rangosabb versenyeken azonban a férfiak ötszettes mérkőzéseket játszanak.

A Grand Slamek másban is eltérhetnek: néhány tornán ugyanis az ötödik szettet nem lehet tie-breakkel megnyerni… Ez olyan mérkőzéseket eredményezhet, mint John Isner és Nicholas Mahut maratoni csatája, amely több mint 10 órán át tartott, az utolsó szett pedig 70-68-ra végződött.

Tenisz fogadás – Így működik

Ha csak most lépsz be a tenisz fogadás világába, először érdemes átnézned a világranglistákat. A játékosok ugyanis bizonyos mennyiségű pontot kapnak a különböző tornákon nyújtott teljesítményüktől függően – minél rangosabb egy esemény, annál többet.

A játékosok nevei után, érdemes más dolgokkal is megismerkedned, például a borításokkal. Alapvetően háromfajta borítás létezik: salak, fű és kemény borítás. Minden játékosnál megvan, hogy melyik borításon a legjobb – ismét egy olyan dolog, ami hasznos lehet a tenisz fogadás során.

Tenisz fogadás – A különböző fogadás fajták

A végső győztes személyét illető fogadások a leggyakoribb és legizgalmasabb fogadástípusok, ha a tenisz fogadás világában mozgunk. Ilyenkor, a játékos nem tesz mást, mint megtippeli, hogy ki nyer meg egy bizonyos tornát, például egy GS eseményt. Természetesen, a játékos ezáltal jobban bevonódik a torna menetébe, hiszen akad egy versenyző, akinek a győzelméért szurkol.

Egy adott mérkőzés győztesére is könnyedén fogadhatsz: a tenisz fogadás során nincs döntetlen opció, mint más sportok esetén, így csak a győztes személyét kell eltalálnod.

A játszmákra és a szettekre egyaránt lehet fogadni

Egy tenisz mérkőzés három vagy öt szettből áll, amelyek egyenként legalább hat játszmából állnak. Az egyik opció az alatt/felett fogadás, például, ha pénzt teszel arra, hogy a harmadik szettben 9,5 felett lesz a játszmák száma, akkor 10 vagy annál több játszma esetén megnyered a fogadást. A játszmák és a szettek pontos végeredményének megtippelésére is van lehetőséged, még deuce vagy tie-break esetén is.

Ázsiai hendikep

A tenisz hendikep fogadás szintén népszerű fogadástípus, akár a szettek vagy a játszmák számáról van szó. A hendikep fogadás során, a bukmékerek a gyengébb játékosnak előnyt adnak a szett kezdete előtt, melyet aztán a szett végeredményéhez számolnak hozzá. Például, ha arra fogadsz, hogy Roger Federer -1,5-ös hendikeppel kezdi meg az adott szettet Rafael Nadal ellen, akkor abban az esetben nyered meg a fogadást, ha Federer legalább két pont előnnyel nyeri meg a szettet.

A játékosokra vonatkozó speciális fogadások szintén érdekesek lehetnek

Például arra is fogadhatsz, hogy a salakspecialista Dominic Thiem legalább egy Grand Slam tornát megnyer az évben. Ha viszont az osztrák versenyző nem nyer Párizsban, kezdhetsz aggódni…
Egy játékos támogatása az éppen zajló torna egy bizonyos szakaszáig ismét csak érdekes fogadás lehet. Például, ha úgy érzed, hogy Simona Halep jól kezd majd a US Openen, de aligha jut be az elődöntőbe, mert Naomi Osaka lesz az ellenfele a legjobb nyolc között, akkor érdemes arra fogadnod, hogy Halep a negyeddöntőben búcsúzik.

Tenisz élő fogadás

A tenisz tökéletes sport, ha ki akarod aknázni az élő fogadás lehetőségeit. A mérkőzéseken ugyanis sok szünet van, a játszmák és a pontok között is, ami azt jelenti, hogy az oddsok folyamatosan frissülni tudnak, pontosan lekövetve az összecsapás eseményeit.

Az élő fogadás teniszre sok ember kedvence, ugyanis így a legjobb oddsok közül válogathatnak, főleg a férfiak mérkőzései során.
Néhányan megpróbálkoznak bátrabb fogadásokkal is, például a meccs felénél jósolják meg a végeredményt. Ez csak legrutinosabb fogadók sajátja, illetve egy nagy adag szerencse is kell hozzá, hogy pontosan eltaláld, mikor rontja el a szerváját az adott játékos, felborítva ezzel az oddsokat.

TENISZ FOGADÁS A BET365-NÉL!

✅ Élő közvetítés +30,000 eseményhez
✅ Magas esélyek 95%-98% közötti különbözettel
✅ Rendkívül komoly és világhírű sportfogadóiroda
✅ Gyors kifizetések és azonnali befizetések
✅ Nagyon jó felület bármilyen eszközön
✅ Gyakori és kreatív promóciók

A teniszfogadás az Unibetnél is nagyon jó, a fogadóiroda a fogadások széles választékát kínálja versenyképes esélyekkel. Az Unibet számos teniszmérkőzést is élőben közvetít. Élő közvetítési szolgáltatásukban a mérkőzések hatalmas választékát kínálják, így ugyanazon a weboldalon élőben is lehet fogadni. A tenisz nagyszerű sport, ha élőben fogadsz rá, mert az esélyek sokat változhatnak a mérkőzés során, és sok különböző elemre lehet fogadni.

A legjobb online tenisz fogadási oldalak Magyarországon 2023-ben

Hol fogadjunk futballra? Íme a legjobb online fogadóirodák, ahol focira fogadhatsz! Kezdésből azt javaslom, hogy ezen irodák egyikénél vagy többnél játssz, hiszen amiket az Tippmixpro Tippek csapat ajánl, azok mind komoly, megbízható irodák, minőségi szolgáltatásokkal.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET - TENISZ FOGADÁS A 22BET-NÉL

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

A felhasználók több mint 50 000 havi eseményt élvezhetnek több mint 50 különböző sportágból, a futballtól és a tenisztől az alpesi síelésen át a gyorsasági futásig. A 22bet sportfogadási oldalon a foci esélyek nagyon versenyképesek, különösen a top bajnokságokban, és minden nap több eseményt kínálnak jobb esélyekkel. Ezen kívül több mint 500 piacra fogadhat, beleértve a speciális játékosfogadásokat, büntetőket, szögleteket és a bűntetőlapokat is.
A labdarúgás esetében a profitráta 94,8% körüli, a kosárlabda és a tenisz esetében pedig 95% a top versenyeken, tehát a magyar játékosok számára elérhető sportfogadóirodák 80%-ához képest nagyon jó az esély.

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

20BET - TENISZ FOGADÁS A 20BET-NÉL

✅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✅ Gyors kifizetések, rengeteg be és kifizetési eszközök
✅ Különféle fogadási piacok
✅ Sportfogadás Bónusz akár 35.000Ft

A 20Bet minden népszerű sportágra és versenyre kínál fogadásokat. Olyan labdarúgó-bajnokságokra fogadhatsz, mint a Bundesliga, a Ligue 1 és a Serie A. A 20Bet fogadási szekciójában általában a nagyobb labdarúgó-bajnokságok szerepelnek elsőként.

Élő közvetítés a 20betnél – elérhető ez a funkció? Igen, a 20Bet Magyarország -nál a fogadók számos eseményt valós időben követhetnek, de ez a funkció csak azok számára elérhető, akik rendelkeznek számlával. Az élő közvetítések eléréséhez a fogadási lehetőségek média részében a TV feliratra kell kattintanod.

Hogy csinálunk pénzt online tenisz fogadásokkal?

Biztosan irigykedve gondoltál azokra, akik „bizalmas” információkhoz tudnak jutni a futball világában, az úgy nevezett „trükkös mérkőzésekhez” és egyéb hasonló tevékenységhez, amelyek nagyon könnyen pénzt hozhatnak. Ezek nagyon kevesen vannak és a kockázat is hatalmas. Akárhogy is, mindenki, aki Facebookon vagy különféle oldalakon azt állítja, hogy hasonló információ birtokában áll, csaló, aki megpróbálja kihasználni a hiszékeny emberek bizalmát. Ha valakinek tényleg ilyen információja van, nem vesztegeti az idejét, hogy a közösségi médiában eladja azt. Felejtsd el az ilyen gondolatokat és koncentrálj azokra a tevékenységekre, amelyek belőled is sikeres fogadót csinálhatnak!

Ennek érdekében a folytatásban néhány tanácsot adok, amelyeket, ha követsz, biztos, hogy javulni fognak a fogadási eredményeid. Tartsd észben, hogy senki nem garantál 100% profitot a sportfogadásokra és amit a továbbiakban olvashatsz, az inkább egy útmutató, amely csökkenti a fogadóirodák előnyeit.

Élő fogadásokat köss!

Az élő fogadások a legkeresettebbek a játékosok körében és az iparág jövőjét jelentik, ezért kár lenne nem kihasználni ezeket. Bárki, akár egy kezdő is nagyon gyorsan profitot termelhet ezekkel az élő futball fogadásokkal! Minden, amit tenni kell, hogy legyünk fegyelmezettek, informáltak és a profit majd jönni fog.

Az bet365 felhasználójaként élőben nézheted a világ legrangosabb tenisztornáit, valamint évente több ezer mérkőzés során áll a rendelkezésedre az élő fogadás funkció. Katt ide!

Money Management

A pénzkezelés az egyik kulcsa a sportfogadásoknak. Ajánlott megtervezni a költségvetésünket még mielőtt fogadnánk, mert így nyugodtabbak leszünk. Ha fogadás közben határozod meg az erre szánt pénzt és a tét nagyságát, lehet, hogy az adrenalin miatt több pénzt szánsz egy fogadásra, mint normálisan tennéd. Ugyanakkor sokkal jobban kiteszed magad annak, hogy azért játssz, hogy visszaszerezd veszteségeid és mind tudjuk, hogy ez a legkönnyebb módja annak, hogy rövid időn belül jelentős összegeket veszítsünk.

Eloszthatod mondjuk két felé a fogadásokat: magas és alacsony kockázatú fogadások. A pénzed legnagyobb részét a biztosabb fogadásokba kellene fektetned, míg a rizikósabb tippeket kisebb összegekkel megjátszani. Ha egy hasonló tervet követsz, egészen biztos, hogy nem gazdagodsz meg egyik pillanatról a másikra, de jelentősen növeled az esélyét, hogy a nap végén pluszban legyél, ami hosszú távon folyamatos bevételeket eredményezhet. Így gondolkodnak a profi fogadók is.

Tenisz fogadás: milyen stratégiát kövess a nyereségek növelésére?

Csapatunk az idők folyamán hangsúlyt fektetett a különböző stratégiákra, melyeket alkalmazni lehet a sportfogadásokra és növelik esélyeinket. Oldalunkon találtok egy gyűjteményt ebben a témában. Az elmúlt 15 év legjobb stratégiáit megtaláljátok, előnyökkel és hátrányokkal, ugyanakkor tanácsokkal is, melyek segítenek, hogy a legjobban kihasználjátok azokat. Íme néhány hasznos cikk a fogadási stratégiákról, melyeket mindenkinek ajánlott elolvasnia!
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top