Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

A legjobb cash out fogadási oldalak

Cash out fogadási oldalak: a kifizetés az online sportfogadás egyik legfontosabb előnye. Nem minden online fogadóiroda kínálja ezt a lehetőséget a játékosoknak, de az összes általunk ajánlott fogadóiroda rendelkezik cash out funkcióval. Az alábbiakban a legjobb cashouttal rendelkező sportfogadóirodák kiválasztását találja, aszerint csoportosítva, hogy milyen teljesítményt nyújt ez a funkció az oldalon, milyen gyors a cashout és milyen a sportfogadóiroda hírneve. 

Használd ki most Magyarország legjobb Cash Out lehetőségét, és fogadj vonzó üdvözlő bónusszal! Nyisson számlát, fizessen be legalább 350 Ft-ot, és jogosult lesz 100% bónuszra akár 35.000 Ft értékben.

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT >>>>

Mi az a cash out funkció?

Egyes sportfogadási oldalakon a “cash out” vagy “close bet” funkciót kínálnak. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy lezárd a folyamatban lévő fogadást, mielőtt az befejeződne, így biztosan részesedhetsz a nyereményből, vagy visszanyerheted a tét egy részét. A következőkben erről a fogadási zárási lehetőségről fogunk beszélni, és megnézzük, mely sportfogadóirodák kínálják. A készpénzes sportfogadás egyéb aspektusait is megvitatjuk.

Miért érdemes a cash-out-ot használni az online sportfogadóirodáknál?

A cash-out opció az utóbbi években nagyon népszerűvé vált a fogadók körében, lehetővé téve számukra, hogy egy bizonyos pénzösszegért cserébe lezárjanak egy folyamatban lévő fogadást. Abban a pillanatban, amikor kiváltod a tétet, a téted kiegyenlítődik, és így megkapod ezt az összeget, függetlenül attól, hogy mi történik a szelvényen maradó mérkőzéssel vagy mérkőzésekkel. A felajánlott pénzösszeg a fogadás lezárásának időpontjában a fogadás tényleges nyerési esélyeitől függ. A cash out opció általában mind az egyszeri, mind a többszörös fogadások esetében használható, akár a mérkőzés előtt, akár élőben tették meg, de lehetnek kivételek, attól függően, hogy melyik online sportfogadóirodánál játszol.

Az, hogy milyen sporteseményekre és sportágakra lehet fogadni, szintén a sportfogadóirodák belátása szerint alakul, de a legtöbb fogadóiroda lehetőséget kínál a legnépszerűbb 4-5 sportág többé-kevésbé fontos mérkőzéseire és egyéb sportágakra történő fogadások lezárására. Ez a funkció mobil fogadási alkalmazásokból is használható, és számos helyzetben valódi hasznát veheti, amelyekről az alábbiakban szólunk.

Tegyük fel, hogy arra fogadsz, hogy egy csapat nyerni fog, de a mérkőzés kezdete után kiderül, hogy ez nem a csapat legjobb napja. Ekkor megváltoztatod a kezdeti véleményedet, és elvárod, hogy a csapatod ne nyerjen. Ilyen helyzetben előfordulhat, hogy cash out-ot adsz, hogy visszanyerd az eredeti téted egy részét. Vagy vegyünk egy másik példát. Lehet, hogy a csapat, amelyre fogadtál, erősen kezdi a mérkőzést, és gyorsan két gólt szerez.

A csapat, amelyre fogadsz, azonban visszavesz a támadásokból, és az ellenfél játéka egyre következetesebbé válik. Mivel a sportfogadóiroda most csábító összeget kínál neked a fogadás lezárásáért, ezért inkább nem kockáztatsz, és a cash out opcióhoz folyamodsz. Ez a funkció több fogadásra is használható, így számos különböző helyzetben hasznos lehet. De ha egy folyamatban lévő fogadást szeretnél lezárni, miért ne próbálnád meg kihasználni a legjobb esélyeket, hogy a legtöbbet hozhasd ki a fogadásodból? Válassz bölcsen online sportfogadóirodákat jó cash out-al!

Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tippek mindennap, nyerj, profitálj velünk!

22BET CASH OUT

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

A felhasználók több mint 50 000 havi eseményt élvezhetnek több mint 50 különböző sportágból, a futballtól és a tenisztől az alpesi síelésen át a gyorsasági futásig. A 22Bet lehetőséget kínál a felhasználóknak a készpénzkifizetésre. Ez vonatkozik mind az egyszeri fogadásokra, mind az egynél több választást tartalmazó fogadási szelvényekre. Azokon az eseményeken, amelyeken a cash out funkció elérhető, a tétlapon található egy cash out gomb. Ennek eredményeképpen a fogadók dönthetnek úgy, hogy a sportesemény vége előtt kiveszik a nyereményüket, vagy csökkentik veszteségeiket.

UNIBET CASH OUT

✅ Élő közvetítés +30,000 eseményhez
✅ Magas esélyek 95%-98% közötti különbözettel
✅ Rendkívül komoly és világhírű sportfogadóiroda
✅ Gyors kifizetések és azonnali befizetések
✅ Nagyon jó felület bármilyen eszközön
✅ Gyakori és kreatív promóciók

Ez egy fantasztikus lehetőség az óvatos fogadók számára. Lehetővé teszi, hogy a mérkőzés vége előtt lezárhasd a fogadást, ami tökéletes, ha biztosítani szeretnés a nyereményed vagy csökkenteni a veszteséget. A fogadások jelentős része kifizethető az Unibetnél a Cash Out-on keresztül, sőt, a tét 100%-át még az esemény kezdete előtt felveheted, feltéve, hogy az oddsok nem változtak.

Részleges cash-out

Amint azt fentebb már észrevetted, a legjobb online fogadóirodák némelyikénél még a részleges kifizetés lehetősége is fennáll. Ez lehetővé teszi, hogy a fogadásodnak csak egy részét zárd le, és maradj a fogadással továbbra is folyamatban, természetesen alacsonyabb téttel számolva. Ha például 100 €-t teszel fel egy eseményre, beállíthatsz egy bizonyos összegű Cashoutot (mondjuk 50 €), és a tét többi része “játékban” marad, amíg az esemény véget nem ér. 

Ez a részleges Cashout funkció nagyon hasznos lehet a több tétes szelvények esetében. Biztos nyereményt szerezhetsz, ugyanakkor az eredetileg elhelyezett szelvényt is megtarthatod.

Mi a teendő, ha a Cashout nem elérhető?
Bizonyos helyzetekben a cash-out funkció különböző okok miatt nem elérhető, vagy ténylegesen blokkolva van, és nem tudod használni. Ilyen esetekben használhatod az úgynevezett “contra”-t. Ez abból áll, hogy egy második tétet teszünk az első ellen. A két fogadás közül csak az egyik nyer. Bármelyik is legyen az, garantált a nyereség. A számláló elhelyezésekor pontosan ki kell számolnod a tétet, hogy a kezdeti tét elvesztése esetén is nyereséget érhess el.

Hogyan váltsd be a több mérkőzésre szóló jegyeket

Sok játékos úgy dönt, hogy több fogadás esetén is használja a cash out opciót. Tegyük fel, hogy egy 7 mérkőzésre szóló szelvényt helyeztél el, és az első 6 választás nyertes volt. Ekkor a sportfogadóiroda egy meglehetősen csábító összeget ajánl neked a fogadás lezárására, amit elfogadhatsz, hogy ne függjön az utolsó mérkőzés eredményétől. Van néhány trükk, amivel ráveheted a sportfogadóirodákat, hogy magasabb összeget ajánljanak neked.

✅ A szelvényen szereplő első tiegmagasabb nyereményszorzóval rendelkezniük. Ha ugyanazon a szelvényen magas és alacsony nyereményszorzójú tippeket is szeretnél, akkor a magasabb nyereményszorzójú tippeket az elsőként lejátszott mérkőzésekről kell kiválasztani. Ha ezek a tippek nyernek, akkor a sportfogadóiroda jelentős összeget ajánl fel neked, hogy lépj vissza a fogadásból.

✅ Tegyél két többszörös fogadást: egyet a favoritokra, egyet pedig az esélytelenekre. Jó ötlet két fogadást kötni: egyet a kedvenc csapatokra, egyet pedig a második esélyesnek tartott csapatokra. Ajánlott kizárni a döntetlen lehetőségét az egyenletből, és csak DNB (Draw No Bet) fogadásokat tenni. Jó esély van arra, hogy a kedvenc szelvény nyer, még akkor is, ha a potenciális nyeremény nem túl magas. Ha az esélytelenek meglepetést tudnak okozni, akkor a második szelvény jelentős nyereményt hozhat. Ha a korai játékokban meglepetések érnek, akkor használhatod a cash out opciót, hogy biztosan kapjál egy kis pénzt.

✅ Fogadj kis összegekben. Valószínűleg láttad már, hogy a Tippmixnél az utcán sokan vannak olyanok, akik 1000Ft-os jegyeket tesznek fel, remélve, hogy életük nagy dobását kapják. Ezeknek nagyon ritkán sikerül nyerniük, de gyakran előfordul, hogy egyetlen mérkőzésen elvesznek a szelvények. Ezért is kezdhetnéd el az ilyen szelvényeket elhelyezni, de olyan online sportfogadóirodáknál, akik lehetőséget biztosítanak a “cash out” megadására. Folyamatosan figyeld, mi történik a jegyeiddel, és ha van olyan, amin az első 6-7 meccset megkapod, akkor szép összegért lezárhatod.

Melyik online fogadóiroda kínálja a legjobb kifizetési lehetőséget?

Összességében azt mondhatom, hogy az 22BET kiemelkedik, mert a legtöbb sportágban, a legtöbb mérkőzésen és a legtöbb fogadási típusban kínálja a készpénzkifizetési lehetőséget, ráadásul ez a lehetőség ritkábban van blokkolva, mint a versenytársainak az oldalain.

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT >>>>

Foci fogadás: milyen stratégiát kövess a nyereségek növelésére?

Csapatunk az idők folyamán hangsúlyt fektetett a különböző stratégiákra, melyeket alkalmazni lehet a sportfogadásokra és növelik esélyeinket. Oldalunkon találtok egy gyűjteményt ebben a témában. Az elmúlt 15 év legjobb stratégiáit megtaláljátok, előnyökkel és hátrányokkal, ugyanakkor tanácsokkal is, melyek segítenek, hogy a legjobban kihasználjátok azokat. Íme néhány hasznos cikk a fogadási stratégiákról, melyeket mindenkinek ajánlott elolvasnia!
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top