Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Levante – R. Santander Tippek – Labdarúgás, Spanyol 2., 2023.11.20., 21:00

Négymeccses bajnoki nyeretlenségi szériával a háta mögött várja a spanyol másodosztály hétfő esti mérkőzését a Levante, amely a legutóbbi szezonban éppencsak lemaradt a feljutásról. Egyelőre ezúttal sincs távol ettől, egy győzelemmel felzárkózhatna az élmezőnyhöz. Ráadásul aktuális ellenfele legutóbbi három ligameccsén kikapott, idegenben pedig egyetlen győzelmet aratott eddig a szezonban…

  • Az előző idényben mindkét egymás elleni mérkőzésük az aktuálisan vendégként szereplő gárda 1-0-s győzelmével zárult – ez a forgatókönyv a “Pontos eredmény – Rendes játékidő” fogadási lehetőségnél 9,75-ös nyereményszorzóval fogadható.
  • A Levante hazai pályán legutóbb szeptember elején szenvedett vereséget, azóta két győzelem mellett kétszer ikszelt saját közönsége előtt. A “Levante vagy Döntetlen” kimenetel a “Kétesély” fogadási lehetőség kapcsán 1,32-es oddsot ér a Tippmixprón.
  • A Racing Santander minden idegenbeli bajnokiján kapott gólt a szezonban, ötször pedig legalább kettőt is. A Levante elleni mérkőzés kapcsán 2,08-as oddsal fogadható, hogy a hazai csapat legalább két gólt szerez a “Levante – Gólszám 1,5” fogadási lehetőségnél.

Levante – R. Santander Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Mindkét csapat gólt szerez” eredményt hoz majd, mely 1.67 szorzóval érhető el a Rabona fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Levante – R. Santander tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: Rabona!

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.67

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Versenyképes futball odds
✅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✅ Exkluzív 100%-os bónusz 35.000Ft-ig
✅ Rendkívül vonzó VIP program
✅ Kriptovaluták és számos más fizetési mód elfogadása
✅ Lóversenyekre és kutyafuttatásokra is fogadhat.

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top