Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Szlovénia – Kazahsztán Tippek – Labdarúgás, Eb-selejtező, 2023.11.20., 20:45

Kazahsztán Moldovához hasonló helyzetben van az Eb-selejtezők utolsó köre előtt: idegenben kell nyernie, hogy történelmi tettet hajtson végre, és kiharcolja a jövő évi Eb-szereplést. Nem tűnik könnyű feladatnak, különösen annak fényében nem, hogy a szlovének 2022 júniusa óta nem kaptak ki hazai környezetben…

  • Márciusi meccsüket 2-1-re a szlovének nyerték, pedig a félidőben még Kazahsztán vezetett. Egy hasonló forgatókönyv 26,00-s nyereményszorzóval fogadható a Tippmixprón a “Félidő/Végeredmény” fogadási lehetőségnél.
  • Kazahsztán vendégként egyedül Dániában kapott ki a selejtezők során, San Marinóban, Észak-Írországban és Finnországban is nyerni tudott. Ezen a négy találkozón hét gólt szerzett összesen, ezek közül hatot a második félidőben ért el. Amennyiben ezúttal is a záró játékrészben lesz eredményesebb a vendégcsapat, az 3,45-ös oddsot ér a mérkőzés kapcsán.
  • Szlovénia eddig mindössze egyszer tudta kiharcolni az Eb-szereplést története során, még 2000-ben volt ott a kontinensviadalon. Ehhez ezúttal egy döntetlen is elég számára – a “Kétesély” fogadási lehetőség kapcsán 1,14-es szorzót ér, hogy nem kapnak ki saját közönségük előtt.

Szlovénia – Kazahsztán Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Szlovénia” eredményt hoz majd, mely 1.49 szorzóval érhető el a 22bet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Szlovénia – Kazahsztán tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: 22bet!

Szlovénia

5/5

SZORZÓ 1.49

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top