Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Wales – Törökország tippek – Labdarúgás, Eb-selejtező, D csoport, 2023.11.21., 20:45

Az Eb-selejtezők utolsó köre előtt Walesnek minimális esélye még van kivívni a továbbjutást a csoportjából: ehhez nyernie kell a már biztosan Eb-résztvevő törökök ellen, miközben Horvátország nem gyűjti be a három pontot az örmények ellen. Vendégként csak a mérkőzés hajrájában, emberhátrányban maradtak alul a törökök ellen – hazai pályán meg tudnak birkózni a feladattal?

  • A júniusi egymás elleni mérkőzésüket 2-0-ra a törökök nyerték, igaz, a 41. perctől emberelőnyben játszva. A gólok akkor a mérkőzés hajrájában születtek – amennyiben ezúttal is a második játékrészben lesz több találat, az 2,01-es oddsot ér a “Melyik félidőben lesz több gól?” fogadási lehetőség esetében.
  • Mindkét csapat esetében csak egy olyan mérkőzést találni az Eb-selejtezők közül, amelyen nem született legalább két találat. Ez a kimenetel a “Gólszám 1,5” fogadási lehetőség esetében 1,29-es oddsot ér a mérkőzés kapcsán.
  • A törökök részéről már 11 játékos szerzett gólt az Eb-selejtezők során, igaz, egyikük sem ért el kettőnél több találatot. A Wales elleni mérkőzés esetében az oddsok alapján a Besiktas támadója, Cenk Tosun a legesélyesebb a gólszerzésre a törökök részéről – 3,40-es nyereményszorzóval fogadható, hogy ismét a kapuba talál.

Wales – Törökország Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Mindkét csapat gólt szerez” eredményt hoz majd, mely 1.67 szorzóval érhető el a Rabona fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Wales – Törökország tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: Rabona!

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.67

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Versenyképes futball odds
✅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✅ Exkluzív 100%-os bónusz 35.000Ft-ig
✅ Rendkívül vonzó VIP program
✅ Kriptovaluták és számos más fizetési mód elfogadása
✅ Lóversenyekre és kutyafuttatásokra is fogadhat.

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top