Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Sporting CP – Tatabánya tippek – Kézilabda, EL, H csoport, 2023.11.21., 20:45

Egy hete nagy bravúrt ért el hazai pályán a Tatabánya az EL-ben – akkor a Sporting CP ellen tudott győzni 31-29-re, ezzel a portugálok elé került a tabellán, és továbbjutást érő helyen áll az aktuális kör előtt. Idegenben még ennél is nagyobb szenzáció lenne egy esetleges pontszerzés, hiszen a Sporting CP február vége óta nem maradt alul saját közönsége előtt…

  • Egy héttel ezelőtti meccsükön a Tatabánya már a félidőben is egygólos előnyben volt, majd a második játékrészt is hasonló különbséggel nyerte meg. A “Félidő/Végeredmény” fogadási lehetőség “Tatabánya/Tatabánya” kimenetele 7,25-ös nyereményszorzóval fogadható a mérkőzés kapcsán.
  • Idén februárban a Sporting CP 34-26-ra múlta felül a Tatabányát hazai pályán – hendikep fogadással a “Sporting CP -5” opció 1,95-ös oddsot ér a Tippmixprón, amely a Sporting CP legalább hatgólos diadala esetén válik nyertessé.

Sporting CP – Tatabánya Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Tatabánya +5,5” eredményt hoz majd, mely 1.76 szorzóval érhető el a 22bet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Sporting CP – Tatabánya tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: 22bet!

Tatabánya +5,5

5/5

SZORZÓ 1.76

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top