Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Görögország – Franciaország – Labdarúgás, Eb-selejtező, B csoport, 2023.11.21., 20:45

Az Eb-selejtezők legnagyobb különbségű győzelmét aratta a francia válogatott a legutóbbi körben, Gibraltárt győzte le 14-0-ra. A franciák már korábban bebiztosították az Eb-részvételüket, a hollandok szombati győzelmével pedig az is biztossá vált, hogy Görögország már nem érhet oda a csoport második helyére. A különösebb téttel már nem rendelkező találkozó hordozhat meglepetést magában?

  • A franciák eddigi 7 Eb-selejtezőjükön mindössze egy gólt kaptak, és egyszer sem voltak hátrányban a kvalifikációs sorozatban. A görögök elleni mérkőzés kapcsán 1,46-os nyereményszorzóval fogadható, hogy a franciák szerzik a mérkőzés első találatát.
  • A két csapat utolsó három egymás elleni mérkőzésén rendre egy találat született – a “Gólszám 1,5” fogadási lehetőség “Kevesebb, mint 1,5” kimenetele 3,50-es nyereményszorzóval fogadható a mérkőzés kapcsán.
  • A görögök 7 Eb-selejtezője közül csak egy olyan volt, amikor mindkét pályára lépő csapat a kapuba talált. A “Mindkét csapat szerez gólt” fogadási lehetőség “Nem” kimenetele 1,86-as oddsal fogadható a Tippmixprón.

Görögország – Franciaország Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Mindkét csapat gólt szerez” eredményt hoz majd, mely 1.63 szorzóval érhető el a 22bet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Görögország – Franciaország tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: 22bet!

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.63

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top