Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

U21Magyarország – U21Skócia Tippek – Labdarúgás, U21 Eb-selejtező, B csoport, 2023.11.21., 20:00

Zsinórban harmadik vereségét is elszenvedte Eb-selejtezős csoportjában a magyar U21-es válogatott, amely így visszaesett a 4. helyre. A továbbjutási remények azonban még nem vesztek el, hiszen a skótok és a belgák is csak három egységgel előzik meg Gera Zoltán csapatát – igaz, egy mérkőzéssel kevesebbet játszva. A magyar korosztályos csapat előtt most itt a lehetőség, hogy hazai pályán faragjon a skótokkal szembeni lemaradásából…

  • Októberben 3-1-re a skótok nyerték a két csapat egymás elleni mérkőzését úgy, hogy már az első 10 percen belül kétgólos előnyben voltak. Amennyiben ezúttal is a skótok találnak először a kapuba, az 2,19-es nyereményszorzót jelent a “Melyik csapat szerzi az első gólt?” fogadási lehetőség esetében.
  • Az “1. félidő – Gólszám 1,5” piac “Több, mint 1,5” kimenetele pedig 2,68-as oddsot ér a mérkőzés kapcsán.
  • A magyar korosztályos válogatott utolsó nyolc hazai mérkőzésén rendre csak az egyik pályára lépő csapat tudott a kapuba találni – a “Mindkét csapat szerez gólt” fogadási lehetőség “Nem” kimenetele 2,10-es nyereményszorzóval fogadható.

U21Magyarország – U21Skócia Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Mindkét csapat gólt szerez” eredményt hoz majd, mely 1.60 szorzóval érhető el a Rabona fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az U21Magyarország – U21Skócia tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: Rabona!

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.60

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a Rabona oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Versenyképes futball odds
✅ Magyar felület és ügyfélszolgálat
✅ Exkluzív 100%-os bónusz 35.000Ft-ig
✅ Rendkívül vonzó VIP program
✅ Kriptovaluták és számos más fizetési mód elfogadása
✅ Lóversenyekre és kutyafuttatásokra is fogadhat.

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top