Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

ZTE – Paks Tippek október 21. 15:45

A ZTE – Paks mérkőzésre keresel tippeket? Olvasd el alább szakértőink elemzését és tudd meg, hogy mire érdemes fogadni!

Az események szerencsés alakulása esetén a Paks is élre állhat, ehhez két dologra van szüksége Bognár György együttesének: egyrészt nyernie kell Zalaegerszegen, másrészt pedig a Fradi legfeljebb egy pontot szerezhet Miskolcon. A tolnai gárda kiválóan szerepel, kilenc kör után 5-3-1-es mérleggel a tabella második helyét foglalja el, és csak a Fraditól kapott ki, igaz, akkor nagyon (1-6).

Ugyanakkor idegenben három döntetlen és egy vereség mellett csak egyszer nyert: az MTK, a Diósgyőr és legutóbb a Kecskemét vendégeként is 1-1-et játszott. A legutóbbi idényben története első Magyar Kupa-trófeáját begyűjtő ZTE 2-2-5-ös eredménysorral a tabella alsó régiójában szerénykedik a pontvadászatban, és öt hazai meccséből egy döntetlen és három vereség mellett mindössze egyet nyert meg.

A Paks és a ZTE előző hat egymás elleni bajnokijából négyet a Paks nyert meg, legutóbbi, májusi egerszegi meccsük pedig 1-1-es döntetlennel zárult: érdekesség, hogy a végeredmény már a 13. percben kialakult, miután Bőle 2. percben szerzett találatára hazai részről Meshack válaszolt.

ZTE - Paks Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “X2” eredményt hoz majd, mely 1.50 szorzóval érhető el a 22bet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az ZTE – Paks tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: 22bet!

X2

5/5

SZORZÓ 1.50

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top