Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

ZTE – Ferencváros Tippmix Tippek – április 14. 16:30

ZTE – Ferencváros Tippmix Tippek – április 14. 16:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Ferencváros csapatának kedvez (22:11).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a ZTE stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Ferencváros csapatának kedvez (11:5).

Az elmúlt fél évben a ZTE négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Ferencváros hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Ferencváros az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a ZTE 3 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Ferencváros pedig idegenben hétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Ferencváros szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a ZTE olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár, a Diósgyőr vagy a Kecskeméti TE. A Ferencváros pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Debreceni VSC, a Fehérvár vagy az Újpest. A Ferencváros erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a ZTE olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Paks, a Debreceni VSC vagy a Crvena Zvezda. A Ferencváros gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, a Paks vagy az Olympiakos Pireus. A ZTE csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.65

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top