Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

ZTE – DVTK Tippmix Tippek – március 30. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Diósgyőr csapatának kedvez (7:6).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a ZTE stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Diósgyőr csapatának kedvez (3:1).
Az elmúlt fél évben a ZTE háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Diósgyőr egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a ZTE sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a ZTE 2 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Diósgyőr pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a ZTE jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a ZTE olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár, a Kecskeméti TE vagy a Kozármisleny. A Diósgyőr pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mezőkövesd, a Siófok vagy a Kisvárda. A ZTE erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a ZTE olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Lafnitz, a Paks vagy a Debreceni VSC. A Diósgyőr gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, az Újpest vagy a Paks. A Diósgyőr csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top