Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Wolves – Arsenal Tippmix Tippek – április 20. 20:30

Wolves – Arsenal Tippmix Tippek – április 20. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Arsenal csapatának kedvez (12:2).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Wolverhampton stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Arsenal csapatának kedvez (3:0).

Az elmúlt fél évben a Wolverhampton háromszor nyert hazai pályán és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Arsenal ötször nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Arsenal az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Wolverhampton 6 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Arsenal pedig idegenben hétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ez alapján az Arsenal szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Wolverhampton olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Tottenham vagy az Everton. Az Arsenal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sevilla, a West Ham United vagy a Burnley. A Wolverhampton erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Wolverhampton olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brentford, a Coventry vagy a West Ham United. Az Arsenal gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Fulham, az Aston Villa vagy a Newcastle United. Az Arsenal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.57

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top