Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Wolfsburg – Mönchengladbach Tippmix Tippek – április 7. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Mönchengladbach csapatának kedvez (14:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Wolfsburg stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Mönchengladbach csapatának kedvez (5:3).

Az elmúlt fél évben a Wolfsburg egyszer sem nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Mönchengladbach egyszer sem nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Wolfsburg sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Wolfsburg 1 győzelmet, 4 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Mönchengladbach pedig idegenben négyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Wolfsburg jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Wolfsburg olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Augsburg, a Freiburg vagy a VfB Stuttgart. A Mönchengladbach gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Saarbrücken, a RB Leipzig vagy az 1. FC Köln. A Wolfsburg csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top