Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

West Ham United – Tottenham Tippmix Tippek – április 2. 21:15

West Ham United – Tottenham Tippmix Tippek – április 2. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Tottenham csapatának kedvez (11:9).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a West Ham United stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a West Ham United csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a West Ham United kétszer nyert hazai pályán, ötször játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Tottenham egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a West Ham United sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a West Ham United 4 győzelmet, 6 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Tottenham pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a West Ham United jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a West Ham United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester United, az Olympiakos Pireus vagy az Arsenal. A Tottenham pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Aston Villa, a Nottingham Forest vagy a Crystal Palace. A West Ham United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a West Ham United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Everton vagy az Arsenal. A Tottenham gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Brighton & Hove Albion, a Fulham. A West Ham United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.77

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top