Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

West Ham – Bayer Leverkusen Tippmix Tippek – április 18. 21:00

West Ham – Bayer Leverkusen Tippmix Tippek – április 18. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayer Leverkusen csapatának kedvez (6:0).

Az elmúlt fél évben a West Ham United kétszer nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayer Leverkusen hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Bayer Leverkusen az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa-Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a West Ham United 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bayer Leverkusen pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Tehát a West Ham United jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a West Ham United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester United, az Olympiakos Pireus vagy az Arsenal. A Bayer Leverkusen pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Werder Bremen, a Häcken vagy az Union Berlin. A West Ham United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.60

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top