Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

West Bromwich – Rotherham Tippmix Tippek – április 10. 21:00

West Bromwich – Rotherham Tippmix Tippek – április 10. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a West Bromwich csapatának kedvez (6:3).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a West Bromwich stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a West Bromwich csapatának kedvez (3:0).

Az elmúlt fél évben a West Bromwich ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Rotherham egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. A statisztika alapján a West Bromwich sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a West Bromwich 10 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Rotherham pedig idegenben háromszor játszott döntetlent és tizenegyszer kapott ki. Tehát a West Bromwich jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a West Bromwich olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Southampton, a Wolverhampton vagy a Leicester. A Rotherham gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Plymouth, a Coventry vagy a Preston. A West Bromwich csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.78

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top