Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Watford – Leeds United Tippmix Tippek – március 29. 21:00

Watford – Leeds United Tippmix Tippek – március 29. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Leeds United csapatának kedvez (7:0).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Watford stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Leeds United csapatának kedvez (3:0).

Az elmúlt fél évben a Watford egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Leeds United hétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Leeds United az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Watford 3 győzelmet, 4 döntetlent és 6 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Leeds United pedig idegenben nyolcszor nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ez alapján a Leeds United szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Watford olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sheffield Wednesday, a Norwich vagy a Chesterfield. A Leeds United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Leicester, a Cardiff vagy a Blackburn Rovers. A Leeds United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Watford olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Huddersfield, a Coventry vagy a Bristol City. A Leeds United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Preston, a Stoke vagy a Sunderland AFC. A Leeds United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Leeds United
Szorzó: 1.54

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top