Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Waterford – Bohemian Tippmix Tippek – május 31. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Waterford csapatának kedvez (6:4).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Waterford stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Waterford csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben a Waterford háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bohemian háromszor nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Waterford sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Ír Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Waterford 3 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bohemian pedig idegenben négyszer nyert és négyszer kapott ki. Ez alapján a Bohemian szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Waterford olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dundalk, a St. Patricks vagy a Drogheda. A Bohemian pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a St. Patricks, a Sligo Rovers vagy a Galway United. A Waterford erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Waterford olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sligo Rovers, a Derry City vagy a Shamrock Rovers. A Bohemian gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Shelbourne, a Drogheda vagy a Derry City. A Waterford csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.83

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top