Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

VPS – Inter Turku Tippmix Tippek – május 27. 17:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Vaasa csapatának kedvez (13:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Vaasa stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Vaasa csapatának kedvez (5:3).

Az elmúlt fél évben a Vaasa háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Inter Turku kétszer nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Vaasa sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Finn Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Vaasa 2 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Inter Turku pedig idegenben négyszer kapott ki. Tehát a Vaasa jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Vaasa olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Lahti, a SJK vagy a Jaro. Az Inter Turku pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a HJK Helsinki, az Ilves vagy az EIF Ekenas. A Vaasa erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Vaasa olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Haka vagy a Kuopion. Az Inter Turku gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Gnistan, az Ilves. A Vaasa csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.62

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top