Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Villarreal – Atlético Madrid Tippmix Tippek – április 1. 21:00

Villarreal – Atlético Madrid Tippmix Tippek – április 1. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 9:9, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Villarreal stadionjában, a gólarány 4:4, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Villarreal háromszor nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atlético Madrid kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. A statisztika alapján a Villarreal sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Villarreal 4 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Atlético Madrid pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Villarreal jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Villarreal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Panathinaikosz, az Olympique Marseille vagy a Valencia. Az Atlético Madrid pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Feyenoord, a Celta Vigo vagy a Granada. A Villarreal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Villarreal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Las Palmas, a Real Sociedad vagy az Athletic Bilbao. Az Atlético Madrid gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Cádiz, a Las Palmas vagy a Girona. A Villarreal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.62

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top