Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

VfB Stuttgart – Bayern München Tippmix Tippek – május 4. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayern München csapatának kedvez (14:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a VfB Stuttgart stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Bayern München csapatának kedvez (7:1).

Az elmúlt fél évben a VfB Stuttgart háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayern München kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a VfB Stuttgart sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a VfB Stuttgart 7 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bayern München pedig idegenben ötször nyert, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a VfB Stuttgart jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a VfB Stuttgart olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Borussia Dortmund, a Werder Bremen vagy az Eintracht Frankfurt. A Bayern München pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Wolfsburg vagy az Union Berlin. A Bayern München erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.79

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top