Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Venezuela – Kanada Tippmix Tippek – július 6. 03:00

Venezuela – Kanada Tippmix Tippek – július 6. 03:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Venezuela egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Kanada egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Venezuela sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Copa America mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Venezuela 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Kanada pedig idegenben egyszer nyert és egyszer kapott ki. Tehát Venezuela jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben Venezuela olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Mexikó, a Chile vagy a Paraguay. A Kanada pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Japán, a Katar vagy a Peru. Kanada erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.58

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top