Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Venezia – Palermo Tippmix Tippek – május 24. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Venezia csapatának kedvez (9:5).


Ebből a csapatok kétszer játszottak a Venezia stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Palermo csapatának kedvez (5:4).
Az elmúlt fél évben a Venezia ötször nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Palermo kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Venezia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie B mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Venezia 8 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Palermo pedig idegenben háromszor nyert, hatszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Venezia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Venezia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sampdoria, a Cittadella vagy a Bari. A Palermo pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Südtirol, a Feralpisalo vagy a Lecco. A Venezia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Venezia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Reggiana vagy a Südtirol. A Palermo gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Pisa, a Spezia. A Palermo csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.72

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top