Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Venezia – Cremonese Tippmix Tippek – június 2. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok egyszer játszottak a Venezia stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Venezia csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Venezia ötször nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Cremonese kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Venezia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie B mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Venezia 8 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Cremonese pedig idegenben ötször nyert, négyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Venezia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Venezia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Sampdoria, a Cittadella vagy a Bari. A Cremonese pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sampdoria, a Bari vagy a Modena. A Venezia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Venezia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Reggiana vagy a Südtirol. A Cremonese gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Venezia, a Feralpisalo. A Venezia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top