Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Veikkausliiga: Izgalmakban bővelkedik a forduló zárónapja

Veikkausliiga: Izgalmakban bővelkedik a forduló zárónapja

A finn élvonal 14. fordulója hétfőn zárul két találkozóval, ahol a gólok adhatják a biztosítékot az izgalmakra.

AC Oulu – SJK Seinäjoki, hétfő 17:00

Az a nagyon különleges helyzet állt elő ebben a párosításban, hogy az előző hat egymás elleni során vendégként szerepelt a „Laivastonsiniset”, mely most több mint egy év elteltével ismét vendégül láthatja a dél-pohjanmaai együttes. A két csapat rivalizálása felemás képet fest, mert a Veikkausliiga alapszakaszában mindössze hét alkalommal csaptak össze, s abból két sikere van a hazaiaknak. A kupa sorozatokban valamivel jobb a helyzet, de a nemrélg kinevezett Kostas Bratsos irányításával már így is van egy vereségük ebben a párharcban az észak-pohjanmaaiaknak, ami miatt lenne most okuk még komolyabban venni ezt a rangadót, mint egy átlagos bajnokit a Raatti Stadion publikuma előtt. Már csak azon elv alapján is, hogy a tabellára pillantva épp úgy három pontra vannak a már kieső helyet elfoglaló riválistól, mint a vendégségbe érkező „Kerho” az éllovastól. Ez azért jól leírja az erőviszonyokat, ugyanis a látogatók a dobogó alsó fokán tanyáznak pillanatnyilag és az előttük állók nehéz összecsapása és rossz formája alapján közelebb is kerülhetne Stevie Grieve alakulata az első pozícióhoz, megmutatva bajnoki címről szóló álmaik létjogosultságát. Ehhez persze győzni kellene ezen a déli túrán, ami nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat a korábbi eredmények ismeretében.

Tipp: Gólok száma 2,5 felett – 1.70

FC Inter Turku – FC Lahti, hétfő 17:00

Az alsóház egyik rangadóján a győzelemből érkező nyugat-finnországiak abban bízhatnak, hogy zsinórban ötödik alkalommal is nyerni tudnak ebben a párosításban, mert azzal a „Sinimustat” még távolabb kerül a kiesőzónától. A három pont otthon tartása rendkívül fontos lenne számukra, hiszen eddig hétből csupán háromszor sikerült ez, tehát egy újabb sikerrel már ötven százalékos lenne a Veritas Stadion közönsége előtti győzelmi mutatójuk. Márpedig erre reális esély mutatkozik, hiszen a vendégségbe érkező tavastlandiak még nem nyertek ebben a Veikkausliiga szezonban az otthonuktól távol és bizony ez aligha válik Ricardo Duarte legénységének becsületére. Ez az eredménytelenség nagyban hozzájárul, hogy jelenleg a tabella utolsó helyét foglalják csak el, de ezen meg sem lehet lepődni, ha egy csapat egyetlen győzelmet tud felmutatni tizenhárom bajnokin. Az egyetlen remény az lehet a „Mustat kuhnurit” esetében, hogy hat döntetlenjük már van és ebből hármat is idegenben hoztak össze, ráadásul a négy lőtt góljuk az előző három túra során jött össze. És bizony a hazai pálya előnyétől függetlenül Vesa Vasara fiai engednek gólokat odahaza, bár lőnek is, így itt is lehet bízni egy gólgazdag összecsapásban.

Tipp: FC Inter Turku által szerzett össze gól 1,5 felett – 1.54

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Finnország: Veikkausliiga napi tippek
Szorzó: 2.62

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top