Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

USA – Uruguay Tippmix Tippek – július 2. 03:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 0:0, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen. A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben Amerikai Egyesült Államok egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Uruguay egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Uruguay az utóbbi mérkőzéseit.

Az elmúlt egy évben Amerikai Egyesült Államok olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Ghána, az Omán vagy az Üzbegisztán. Az Uruguay pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mexikó, az Argentína vagy a Dél-Korea. Uruguay erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Amerikai Egyesült Államok olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Szlovénia, a Kolumbia vagy a Németország. Az Uruguay gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Ecuador, az Elefántcsontpart vagy az Irán. Amerikai Egyesült Államok csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top