Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Uruguay – Kolumbia Tippmix Tippek – július 11. 02:00

Uruguay – Kolumbia Tippmix Tippek – július 11. 02:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Ebből a csapatok egyszer játszottak Uruguay stadionjában, a gólarány 0:0, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben Uruguay kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Kolumbia kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, a Copa America mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Uruguay 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Kolumbia pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát Uruguay jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Uruguay olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Brazília, a Chile vagy a Panama. A Kolumbia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mexikó, a Spanyolország vagy a Németország. Kolumbia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.74

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top