Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Uruguay – Bolívia Tippmix Tippek – június 28. 03:00

Uruguay – Bolívia Tippmix Tippek – június 28. 03:00

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya Uruguay csapatának kedvez (7:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak Uruguay stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, Uruguay csapatának kedvez (7:2).

Az elmúlt fél évben Uruguay egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Bolívia egyszer sem nyert idegenben és ötször kapott ki. A statisztika alapján Uruguay sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Copa America mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Uruguay 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, Bolívia pedig idegenben egyszer kapott ki. Tehát Uruguay jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Uruguay olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Brazília. A Bolívia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Szaúd-Arábia. Uruguay erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top