Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Union St. Gilloise – Royal Antwerp Tippmix Tippek – május 9. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben tizennégyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Union St. Gilloise csapatának kedvez (19:15).

Ebből a csapatok hétszer játszottak az Union St. Gilloise stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Union St. Gilloise csapatának kedvez (10:8).

Az elmúlt fél évben az Union St. Gilloise háromszor nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Royal Antwerp háromszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Royal Antwerp az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Belga Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Union St. Gilloise 2 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Royal Antwerp pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Tehát az Union St. Gilloise jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Union St. Gilloise olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Liverpool, a Club Brugge vagy az Anderlecht. A Royal Antwerp pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Standard Liege, a Kortrijk vagy a Cercle Brugge. Az Union St. Gilloise erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Union St. Gilloise olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Cercle Brugge, a Club Brugge vagy a Fenerbahce. A Royal Antwerp gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az AS Eupen, az Union St. Gilloise vagy a Genk. Az Union St. Gilloise csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.79

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top