Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ukrajna – Olaszország Tippek – Labdarúgás, Eb-selejtező, 2023.11.20., 20:45

A két válogatott azonos pontszámmal várja az egymás elleni zárómérkőzést a C csoportban, a tét pedig nem kicsi: a már biztosan első angolok mögött ez a két csapat van versenyben a második helyért, aminek a megszerzéséhez az Eb-címvédő olaszoknak már egy pont is elég a Németországban megrendezésre kerülő találkozón. Innen már nem hibázza el Spalletti csapata?

  • Szeptemberi mérkőzésüket 2-1-re nyerték az olaszok, így kedvezőbb helyzetben vannak a hétfői találkozó előtt. Akkor Frattesi már az első félidőben duplázni tudott részükről. Az Internazionale játékosa ezzel együtt 3 gólnál jár az Eb-selejtezők során, amivel az olaszok legeredményesebbje a kvalifikációs sorozatban. Ezúttal 3,50-es nyereményszorzót ér, ha ismét a kapuba talál.
  • Utolsó kilenc egymás elleni mérkőzésük egyikén sem született olyan eredmény, amely ezúttal az ukránok továbbjutását eredményezné. Ezen a kilenc találkozón hét olasz siker mellett két döntetlen született, a “Kétesély” fogadási lehetőség kapcsán pedig 1,30-as oddsal fogadható az “Olaszország vagy Döntetlen” kimenetel.
  • A szeptemberi mérkőzésükön már az első félidőben kialakult a 2-1-es végeredmény. A hétfői találkozó kapcsán 3,05-ös oddsot ér, ha az első játékrészben lesz több találat.

Ukrajna – Olaszország Tippek Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Olaszország ” eredményt hoz majd, mely 1.91 szorzóval érhető el a 22bet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Ukrajna – Olaszország tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: 22bet!

Olaszország

5/5

SZORZÓ 1.91

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top