Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ukrajna – Belgium Tippmix Tippek – június 26. 18:00

Ukrajna – Belgium Tippmix Tippek – június 26. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Ukrajna négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Belgium háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Ukrajna sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Ukrajna 1 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A másik csapat, Belgium pedig egyszer nyert és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben Ukrajna olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Szlovákia, a Bosznia-Hercegovina vagy az Izland. A Belgium pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Németország, a Svédország vagy a Szerbia. Belgium erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Ukrajna olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Románia, a Lengyelország vagy az Olaszország. A Belgium gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Szlovákia, a Marokkó vagy az Egyiptom. Ukrajna csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Belgium
Szorzó: 1.71

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top