Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Újpest – ZTE Tippmix Tippek – április 5. 20:00

Újpest – ZTE Tippmix Tippek – április 5. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kilencszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Újpest csapatának kedvez (18:14).

Ebből a csapatok hatszor játszottak az Újpest stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Újpest csapatának kedvez (17:10).

Az elmúlt fél évben az Újpest egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a ZTE háromszor nyert idegenben és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a ZTE az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Újpest 2 győzelmet, 1 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a ZTE pedig idegenben négyszer nyert és ötször kapott ki. Ez alapján a ZTE szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Újpest olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár vagy a Kecskeméti TE. A ZTE pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Paks, a Diósgyőr. A ZTE erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Újpest olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Soroksár, a Puskás Akadémia vagy a Paks. A ZTE gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, a Kisvárda vagy a Diósgyőr. Az Újpest csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.64

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top