Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Újpest – MTK Tippmix Tippek – április 21. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a MTK csapatának kedvez (11:10).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Újpest stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a MTK csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben az Újpest egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a MTK kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a MTK az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Újpest 1 győzelmet, 1 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a MTK pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ez alapján a MTK szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Újpest olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár. A MTK pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Debreceni VSC. A MTK erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Újpest olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Soroksár, a ZTE vagy a Puskás Akadémia. A MTK gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kisvárda, a Mezőkövesd vagy a Puskás Akadémia. A MTK csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.65

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top