Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Újpest – Kecskeméti TE Tippmix Tippek – május 10. 20:15

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Újpest csapatának kedvez (11:8).

Ebből a csapatok háromszor játszottak az Újpest stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Újpest csapatának kedvez (9:5).

Az elmúlt fél évben az Újpest kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Kecskeméti TE egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján az Újpest sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Újpest 2 győzelmet, 1 döntetlent és 6 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Kecskeméti TE pedig idegenben kétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Ez alapján a Kecskeméti TE szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Újpest olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár vagy a Diósgyőr. A Kecskeméti TE pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mezőkövesd, a Kisvárda. Az Újpest erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Újpest olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Soroksár, a ZTE vagy a Paks. A Kecskeméti TE gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Nyíregyháza, a ZTE vagy a Puskás Akadémia. A Kecskeméti TE csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.64

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top