Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Udinese – Napoli Tippmix Tippek – május 6. 20:45

Udinese – Napoli Tippmix Tippek – május 6. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Napoli csapatának kedvez (14:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Udinese stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Napoli csapatának kedvez (5:1).

Az elmúlt fél évben az Udinese egyszer sem nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Napoli kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Napoli az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Udinese 1 győzelmet, 6 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Napoli pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Ez alapján a Napoli szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Udinese olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bologna. A Napoli pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Atalanta. A Napoli erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Udinese olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Padova, a Torino vagy a Lazio. A Napoli gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Empoli, a Torino vagy az AC Milan. A Napoli csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top