Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Udinese – Inter Tippmix Tippek – április 8. 20:45

Udinese – Inter Tippmix Tippek – április 8. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Inter csapatának kedvez (17:6).
Ebből a csapatok kétszer játszottak az Udinese stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Udinese csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben az Udinese egyszer sem nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Inter hatszor nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Inter az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Udinese 1 győzelmet, 7 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Inter pedig idegenben kilencszer nyert, kétszer játszott döntetlent. Ez alapján az Inter szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Udinese olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bologna. Az Inter pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Salzburg. Az Inter erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Udinese olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Cagliari. Az Inter gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Atlético Madrid. Az Inter csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.66

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top