Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Udinese – AS Roma Tippmix Tippek – április 25. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az AS Roma csapatának kedvez (8:6).
Ebből a csapatok kétszer játszottak az Udinese stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Udinese csapatának kedvez (5:1).


Az elmúlt fél évben az Udinese egyszer sem nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az AS Roma négyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az AS Roma az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Udinese 1 győzelmet, 7 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az AS Roma pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ez alapján az AS Roma szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Udinese olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bologna. Az AS Roma pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AC Milan. Az AS Roma erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Udinese olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Cagliari, a Padova vagy a Torino. Az AS Roma gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Brighton & Hove Albion vagy a Lazio. Az AS Roma csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.76

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top