Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Tottenham – Nottingham Forest Tippmix Tippek – április 7. 19:00

Tottenham – Nottingham Forest Tippmix Tippek – április 7. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Tottenham csapatának kedvez (7:3).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Tottenham stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Tottenham csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben a Tottenham négyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Nottingham Forest egyszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Tottenham sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Tottenham 8 győzelmet és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Nottingham Forest pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Tottenham jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Tottenham olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Everton, a Newcastle United. A Nottingham Forest pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Newcastle United vagy a Blackpool. A Tottenham erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Tottenham olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Wolverhampton, az Aston Villa vagy a West Ham United. A Nottingham Forest gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Brentford, a Brighton & Hove Albion vagy a Fulham. A Tottenham csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.72

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top