Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Tottenham – Manchester City Tippmix Tippek – május 14. 21:00

Tottenham – Manchester City Tippmix Tippek – május 14. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 10:10, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok háromszor játszottak a Tottenham stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Tottenham csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Tottenham négyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester City hétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Manchester City az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Tottenham 9 győzelmet és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester City pedig idegenben kilencszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Manchester City szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Tottenham olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Everton, a Newcastle United vagy a Burnley. A Manchester City pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Crvena Zvezda, a FC Kobenhavn vagy a Tottenham. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Tottenham olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Wolverhampton. A Manchester City gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Aston Villa. A Manchester City csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 3,5
Szorzó: 1.79

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top