Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Törökország – Portugália Tippmix Tippek – június 22. 18:00

Törökország – Portugália Tippmix Tippek – június 22. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Portugália csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben Törökország egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Portugália négyszer nyert és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette Portugália az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Törökország 1 győzelmet könyvelhetett el. A másik csapat, Portugália pedig egyszer nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben Törökország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Horvátország, a Grúzia vagy a Lettország. A Portugália pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Nigéria, a Svédország vagy a Ghána. Portugália erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Törökország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Ausztria, a Magyarország vagy a Lengyelország. A Portugália gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Szlovénia, a Marokkó vagy a Horvátország. Portugália csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.74

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top