Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Torino – Juventus Tippmix Tippek – április 13. 18:00

Torino – Juventus Tippmix Tippek – április 13. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Juventus csapatának kedvez (9:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Torino stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Juventus csapatának kedvez (2:0).

Az elmúlt fél évben a Torino kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Juventus egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Torino sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Torino 6 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Juventus pedig idegenben hatszor nyert, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Torino jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Napoli, az Atalanta vagy a Sassuolo. A Juventus pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AC Milan, a Fiorentina vagy a Lecce. A Torino erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Torino olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Frosinone, a Lazio vagy az Inter. A Juventus gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lazio, a Napoli vagy az Inter. A Juventus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.67

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top